Ο Δήμος Αμαρουσίου υποστηρίζει έμπρακτα τους αθλητές των Special Olympics

Print Friendly, PDF & Email


Η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη με την προπονήτρια του τένις Αγγελική Χατζοπούλου και τους αθλητές των Special Olympics στο τένις.
|download file .jpg 143 KB|


Η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη με τον προπονητή στην κολύμβηση Γιάννη Τσιώκο και τους αθλητές των Special Olympics στην κολύμβηση.
|download file .jpg 130 KB|
 


 


Ο Δήμος Αμαρουσίου υποστηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των αθλητών των Special Olympics που συμμετέχουν στους Παγκόσμιους Θερινούς Αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο.


Οι προπονητές του Αθλητικού Οργανισμού, Γιάννης Τσιώκος – κολύμβηση και Αγγελική Χατζοπούλου – τένις  έχουν αναλάβει την προπόνηση των αθλητών που συμμετέχουν στα αντίστοιχα αθλήματα στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics και οι οποίοι θα τους συνοδεύσουν και τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων.  

Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι όλες οι προπονήσεις των αθλητών στην κολύμβηση πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου.        


Η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρένα Χαλιώτη βρέθηκε κοντά στους αθλητές των Special Olympics σε μία από τις τελευταίες τους προπονήσεις μεταφέροντας τις θερμές ευχές του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη για «καλή επιτυχία» στην προσπάθεια τους, με την υπόσχεση ότι «θα είμαστε κοντά σας για να χειροκροτήσουμε τις επιδόσεις σας και να μοιραστούμε τη χαρά της επιτυχίας σας».   

Η κα Χαλιώτη μοιράστηκε με τους αθλητές τη χαρά τους για τη συμμετοχή  στους αγώνες, υπογραμμίζοντας ότι για μια ακόμη φορά θα αποδείξετε τη δύναμη ψυχής και θέλησης που διαθέτετε και γίνεστε παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.     
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο