Ο Δήμος Αμαρουσίου παρέδωσε 1.270 κιλά πλαστικά πώματα (καπάκια) για την αγορά ιατρικών ορθοπεδικών εξαρτημάτων ή αναπηρικού αμαξιδίου με στόχο την ανακούφιση ατόμων με προβλήματα αναπηρίας.

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: ο συνδυασμός της Κοινωνικής Αλληλεγγύης με την περιβαλλοντική ευαισθησία σε θέματα ανακύκλωσης δίνει ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

Με επιτυχία ολοκλήρωσε ο Δήμος Αμαρουσίου την παράδοση 1.270 κιλών πλαστικών πωμάτων (καπάκια) τα οποία συλλέχθηκαν από την έναρξη ενεργοποίησης της συγκεκριμένης δράσης από τις αρχές Σεπτεμβρίου χάρη στην ευαισθητοποίηση και συμμετοχή μαθητών των σχολείων της πόλης μας και συμπολιτών μας.

Σκοπός αυτής της δράσης μας είναι η αγορά ιατρικών ορθοπεδικών εξαρτημάτων ή αναπηρικού αμαξιδίου με στόχο την ανακούφιση ατόμων με προβλήματα αναπηρίας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τόσο τους μαθητές των σχολείων της πόλης μας όσο και τους πολίτες του Αμαρουσίου για την ευαισθητοποίηση τους και την προσφορά τους για τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηρίας τονίζοντας ότι ο συνδυασμός της Κοινωνικής Αλληλεγγύης με την περιβαλλοντική ευαισθησία σε θέματα ανακύκλωσης δίνει ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

Μετάβαση στο περιεχόμενο