Ο Δήμος Αμαρουσίου κοντά στον Πολίτη: Χιλιάδες καταναλωτές επωφελήθηκαν στην 6η δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου αγοράζοντας προϊόντα ποιότητας απευθείας από τους παραγωγούς

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συνομιλώντας με τους καταναλωτές που βρέθηκαν στη δράση.

Πλήθος καταναλωτών αλλά και παραγωγών κάθε λογής βρέθηκε στην 6η δράση εγχώριων αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα στον Αντιδήμαρχο Ν. Πέππα, στους δημοτικούς συμβούλους Ν. Αλεπού, Δ. Καρλαύτη, και σε εκπροσώπους τοπικών φορέων.


Χιλιάδες καταναλωτές επωφελήθηκαν στην 6η δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου αγοράζοντας προϊόντα ποιότητας απευθείας από τους παραγωγούς


Γ. Πατούλης: Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 το επόμενο ραντεβού του Δήμου Αμαρουσίου για αγορές απευθείας από τους αγροτικούς παραγωγούςΜε υποδειγματική οργάνωση και τάξη εξυπηρετήθηκαν οι χιλιάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και πολλούς όμορους δήμους που προσήλθαν στην 6η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου για τη διάθεση προϊόντων αρίστης ποιότητας, εγχώριας παραγωγής. Η δράση υλοποιήθηκε σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων ενεργειών που έχουν πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη δράση, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. ΠΑτούλης, συνομίλησε με τους καταναλωτές, δέχθηκε τα συγχαρητήριά τους για την πρωτοβουλία του Δήμου και την άρτια οργάνωση. Επ’ αφορμής της ιδιαίτερα θετικής ανταπόκρισης από μέρους των καταναλωτών, ο κ. Πατούλης, ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στον ίδιο χώρο, η αγροτική χριστουγεννιάτικη αγορά του Δήμου Αμαρουσίου σε προνομιακές τιμές απευθείας από τους παραγωγούς θα είναι στη διάθεσή του καταναλωτικού κοινού για τα εορταστικά του ψώνια.


Τα θετικά σχόλια για τη δράση και τη συνεργασία με το Δήμο, δέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, και από τους παραγωγούς οι οποίοι δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για τη θερμή ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού και την άριστη συνεργασία με το Γραφείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Δήμου και προσωπικά τον υπεύθυνο για τη διοργάνωση της δράσης Παντελή Τσιτσιμπάση.


Δεδομένης της μεγάλης προσέλευσης του κοινού, στις επόμενες δράσεις θα διακινηθούν ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες προκειμένου να υπάρχει επάρκεια προϊόντων για το σύνολο των καταναλωτών.


Καθ’ όλη τη διάρκεια της διανομής στο χώρο στάθμευσης του Ο.Α.Κ.Α, οι καταναλωτές από νωρίς το πρωί έως τις 3:30 μ.μ. προμηθεύτηκαν μεγάλη ποικιλία αγροτικών προϊόντων αρίστης ποιότητας και σε χαμηλές τιμές. Συνολικά 21 διαφορετικοί παραγωγοί διέθεσαν περισσότερα από 70 είδη προϊόντων.


Αναλυτικά, διατέθηκαν περισσότεροι από 7 τόνοι αλεύρι, 4,5 τόνοι όσπρια όλων των ειδών, 4 τόνοι ρύζι όλων των ποικιλιών, 3 τόνοι μέλι, 5 τόνοι ελαιόλαδο, 3 τόνοι μήλα διαφόρων ποικιλιών, 4 τόνοι τυριά όλων των ειδών, 2,5 τόνοι λουκάνικα, 80 τόνοι καυσόξυλα, 5 τόνοι από τα υπόλοιπα προϊόντα.


ʼψογη ήταν η γραμματειακή υποστήριξη, η παρουσία των εξωτερικών συνεργείων του Δήμου Αμαρουσίου που συνέβαλε καθοριστικά στη διαχείριση της κυκλοφορίας των οχημάτων, αλλά και των εθελοντών που στήριξαν με τη συμμετοχή τους την υλοποίηση της δράσης.


Η Διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους, όπως και όλους όσοι συνέβαλαν εθελοντικά στην υλοποίηση της προσπάθειας.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται, επίσης, στους παραγωγούς των εγχώριων προϊόντων για τη συμμετοχή τους στη δράση και την ευγενική προσφορά τους σε αγροτικά προσφορά για κοινωνικούς σκοπούς αλλά και προς τους εθελοντές που βοήθησαν για την επιτυχία της διοργάνωσης.


Στη δράση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ν. Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Καρλαύτης, Νικόλας Αλεπούς, Παναγιώτης Σαγρής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο