Ο Δήμος Αμαρουσίου ευαισθητοποιημένος πάντα σε ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων, με απώτερο σκοπό την προστασία του Περιβάλλοντος υλοποίησε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ενημερωτική δράση για την ανακύκλωση γυάλινων συσκευασιών

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η ανακύκλωση συνδέεται άμεσα με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με την προστασία του αστικού και γενικότερα του φυσικού περιβάλλοντος. Μέσα από την ανακύκλωση συνειδητοποιούμε την ευθύνη μας απέναντι στη Φύση, αλλά και στις επόμενες γενιές.

 

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευαισθητοποιημένος πάντα σε ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων, με απώτερο σκοπό την προστασία του Περιβάλλοντος υλοποίησε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ενημερωτική δράση για την ανακύκλωση γυάλινων συσκευασιών.

Η συγκεκριμένη δράση είχε στόχο στις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που χρησιμοποιούν και απορρίπτουν μεγάλες ποσότητες γυάλινης συσκευασίας οι οποίες σε μεγάλο βαθμό καταλήγουν στα απορρίμματα. Τέτοιες επιχειρήσεις είναι τα μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με αφορμή αυτή την σημαντική δράση τόνισε: «Σκοπός των δράσεων είναι να ενημερωθούν οι κάτοικοι για τη χρησιμότητα και τα οφέλη της ανακύκλωσης στη ζωή μας, αλλά και για την αναγκαιότητα πλέον της σωστής διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων, με τελική ελπίδα την ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης.

Η ανακύκλωση συνδέεται άμεσα με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με την προστασία του αστικού και γενικότερα του φυσικού περιβάλλοντος.

Μέσα από την ανακύκλωση συνειδητοποιούμε την ευθύνη μας απέναντι στη Φύση, αλλά και στις επόμενες γενιές

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε  εκ μέρους του Δημάρχου, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο οποίος υπογράμμισε:    «Άποψή μου είναι, συμφωνώντας απόλυτα με τις προτάσεις του Δημάρχου, ότι η εκπαίδευση πρέπει να ξεκινήσει από τις μικρές ηλικίες, έτσι ώστε να γίνει συνείδηση η πολλαπλή ωφέλεια που έχουν οι δράσεις που αφορούν στην Ανακύκλωση».

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμος Αμαρουσίου ευαισθητοποιημένος πάντα σε ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων, με απώτερο σκοπό την προστασία του Περιβάλλοντος υλοποίησε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ενημερωτική δράση για την ανακύκλωση γυάλινων συσκευασιών_1


Ο Δήμος Αμαρουσίου ευαισθητοποιημένος πάντα σε ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων, με απώτερο σκοπό την προστασία του Περιβάλλοντος υλοποίησε σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ενημερωτική δράση για την ανακύκλωση γυάλινων συσκευασιών_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο