Ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης κοντά σε κάθε γειτονιά του Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 129KB|
Στο έργο της Δημοτικής Αρχής στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων αναφέρθηκε ο κ.Πατούλης, σε συγκέντρωση δεκάδων κατοίκων της περιοχής, ενώ ανέπτυξε παράλληλα το όραμα  του που αφορά στο σχέδιο ανάπτυξης για το Μαρούσι της επόμενης 10ετίας και τις μελλοντικές παρεμβάσεις στην Π. Ε. των Αγίων Αναργύρων.

|download file .jpg 116KB|
 


 


Κοντά σε κάθε γειτονιά του Αμαρουσίου βρίσκεται ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης.
Χθες ο κ. Πατούλης μίλησε, κατόπιν πρόσκλησης κατοίκων, σε συγκέντρωση που διοργανώθηκε σε καφενείο της γειτονιάς των Αγίων Αναργύρων.
Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής Αρχής στο Μαρούσι και ιδιαίτερα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων τα τελευταία 3 χρόνια, όπως είναι η τοποθέτηση νέου ηλεκτροφωτισμού, οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων, η ανάπλαση της οδού Γράμμου, η ενίσχυση της καθαριότητας, η προώθηση της μελέτης για τα όμβρια, οι εργασίες για τη συντήρηση των Δημοτικών σχολείων της περιοχής κλπ.. Στη συνέχεια, ανέπτυξε το όραμα του που αφορά στο σχέδιο ανάπτυξης για το Μαρούσι της επόμενης 10ετίας, αλλά και τις μελλοντικές παρεμβάσεις στην Π. Ε. Αγίων Αναργύρων.


Ο κ. Πατούλης συζήτησε με τους κατοίκους και άκουσε τα προβλήματα της περιοχής τους, ενώ αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου, τονίζοντας ότι «Η Διοίκηση του Δήμου βρίσκεται κοντά σε κάθε γειτονιά του Αμαρουσίου, αντιμέτωπη με τα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων, στα οποία δίνουμε λύσεις».


Κλείνοντας, ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε θερμά τους πολίτες για την παρουσία τους και τους κάλεσε να συμμετέχουν ενεργά στη διαβούλευση για τον σχεδιασμό του νέου αναπτυξιακού οράματος για το Μαρούσι της επόμενης 10ετίας.

 
 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο