Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου προσκεκλημένος στηv ομιλία του Πρωθυπουργού στο Συνέδριο «Digital Economy Forum»

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ. Πατούλης με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.
|download file .jpg 96Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης χαιρετά τον Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου.
|download file .jpg 96Kb|


 


 


Γ. Πατούλης: «η εφαρμογή των νέων τεχνολογιών είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε την κρίση»


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης παραβρέθηκε χθες βράδυ στο Συνέδριο «Digital Economy Forum» που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 ετών από την ίδρυσή του.
Όπως τόνισε ο κ. Πατούλης, «η εφαρμογή των νέων τεχνολογιών είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε την κρίση. Το Μαρούσι είναι πρωτοπόρο στη χρήση των νέων τεχνολογιών, με ένα σύγχρονο και χρηστικό portal (www.maroussi.gr), αλλά και τις υπηρεσίες που παρέχει ηλεκτρονικά στους πολίτες, με το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο που εφαρμόζει σε όλες τις υπηρεσίες του καθώς και το κεντρικό σύστημα πληρωμών μισθοδοσίας που έχει δημιουργήσει. Στόχος μας είναι να απλοποιούμε τις διαδικασίες εξυπηρέτησης του πολίτη και να βελτιώνουμε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες».
Με θέμα «Η ανάκαμψη θα είναι ψηφιακή», το Συνέδριο έθεσε τις βάσεις για έναν ευρύ και γόνιμο διάλογο με προσκεκλημένους τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, που ήταν και ο κεντρικός ομιλητής, αλλά και υπουργούς, κυβερνητικούς αξιωματούχους και κορυφαία στελέχη από το χρηματοπιστωτικό τομέα, τις επιχειρήσεις και τον
κλάδο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.
Στο περιθώριο του Συνεδρίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνομίλησε με τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά και άλλα στελέχη της Κυβέρνησης.   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο