Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης στην κοπή της πίτας του Σωματείου «Αλκυονίδες»

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης και η σύζυγός του Μαρίνα, με την Πρόεδρο των «Αλκυονίδων» κ.Μ.Μοσχού και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ.Ν.Δούση Ρασσιά.
|download file .jpg 108Kb|


Η Πρόεδρος Μ.Μοσχού και μέλη του Σωματείου Γυναικών «Αλκυονίδες» με τον Δήμαρχο Γ.Πατούλη και τη σύζυγο του Μαρίνα, την Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Ρ.Χαλιώτη, την Δημοτική Σύμβουλο Ε.Λέκκα και τον Δημοτικό Σύμβουλο Ν.Δούση Ρασσιά σε μία αναμνηστική φωτογραφία από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
|download file .jpg 98Kb|


Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες», παρουσία πλήθους μελών του Σωματείου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρίνα.


Ο κ.Πατούλης ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» στα μέλη του Συλλόγου και συνεχάρη την Πρόεδρο των «Αλκυονίδων» κ.Μ.Μοσχού για το έργο του Σωματείου, το οποίο είναι από τα πλέον δραστήρια στον φιλανθρωπικό τομέα.


Με τη σειρά της η κ.Μοσχού, ευχαρίστησε θερμά τον κ.Δήμαρχο για την στήριξη που προσφέρει στο έργο του Σωματείου. Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη η αντιδήμαρχος κ.Ρ.Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Ελ.Λέκκα και Ν.Δούσης Ρασσιάς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο