Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης κοντά στους νέους της πόλης, σε εκδήλωση του ΤΟΣΥΝ Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππας, Ο Δήμαρχος κ.Γ.Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα και τον Πρόεδρο του ΤΟΣΥΝ Αμαρουσίου κ.Θ.Βλαχοπιώτη και ο αντιδήμαρχος κ.Δ.Καρλαύτης.
|download file .jpg 72Kb|


Δεκάδες νέοι της πόλης μας παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του ΤΟΣΥΝ Αμαρουσίου.
|download file .jpg 117Kb|


Το μέλος του ΤΟΣΥΝ Αμαρουσίου και υποψήφιος στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ κ.Β.Αξιώτης, η αντιπρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Δροσιάς κ.Σόφη Κατσίγιαννη, ο Πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Αμαρουσίου κ.Θ.Βλαχοπιώτης και ο Πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Γέρακα κ.Ν.Καλατζής.
|download file .jpg 104Kb|


Κοντά στους νέους της πόλης μας βρέθηκε την Παρασκευή, 28 Μαΐου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης.

Ο κ.Δήμαρχος έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αμαρουσίου, σε μια βραδιά υπό τους ήχους λάτιν και ρέγκε μουσικής, σε γνωστό μπαρ της περιοχής μας.

Ο κ.Πατούλης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με δεκάδες νέους του Αμαρουσίου και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν. «Οι νέοι αποτελούν το πιο ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας. Οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό τους, να ακούμε τα προβλήματά τους και να προβληματιζόμαστε και εμείς οι ίδιοι για το μέλλον τους», ανέφερε ο κ.Πατούλης, ενώ ο Πρόεδρος του ΤΟΣΥΝ Αμαρουσίου κ.Θ.Βλαχοπιώτης ευχαρίστησε τον κ.Δήμαρχο που βρίσκεται κοντά στο Συμβούλιο.

Στην όμορφη αυτή βραδιά, παραβρέθηκαν, εκτός από τον Δήμαρχο κ.Γ.Πατούλη και τη σύζυγό του Μαρίνα, ο αντιδήμαρχος κ.Δ.Καρλαύτης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππας, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ.Σ.Σταθούλης, εκπρόσωποι Συμβουλίων νέων άλλων Δήμων της Αττικής και πολλά μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αμαρουσίου.


Μετάβαση στο περιεχόμενο