Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εκπροσώπησε την ΤΕΔΚΝΑ σε ημερίδα της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου απευθύνει χαιρετισμό ως εκπρόσωπος της ΤΕΔΚΝΑ, στην Ημερίδα της Ένωσης Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης.
|download file .jpg 106Kb|


Ο κ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Αθηναίων κ.Λ.Σκιαδά.
|download file .jpg 103Kb|Σε ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος του βιβλιοθηκονόμου τον 21ο αιώνα», που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ), στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου παραβρέθηκε  στην ημερίδα εκπροσωπώντας την ΤΕΔΚΝΑ, και απηύθυνε χαιρετισμό.

Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς της ΤΕΔΚΝΑ και του Δήμου Αμαρουσίου με το βιβλίο, με αποκορύφωμα την φιλοξενία τον περασμένο Δεκέμβριο, του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου Δημοτικών Βιβλιοθηκών στο Μαρούσι. Τόνισε επίσης την συμβολή των βιβλιοθηκονόμων στην επιτυχημένη λειτουργία των Δημοτικών Βιβλιοθηκών, επισημαίνοντας ότι «πρέπει η Πολιτεία να αφουγκραστεί τα αιτήματα και τις αγωνίες σας και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια που κάνετε ώστε οι πολίτες να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο τα βιβλία».

Μετάβαση στο περιεχόμενο