Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου (Γ.Σ.Α.) τίμησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για την πολυετή προσφορά και τη στήριξή του στο Σύλλογο

Print Friendly, PDF & Email

Τιμητική πλακέτα απένειμε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη  για την πολυετή προσφορά και την στήριξή του στο Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου (Γ.Σ.Α.), ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Κουτσούκος, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα του Πρωταθλήματος για την Α2 κατηγορία, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά,   μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ.Α. και της ομάδας της Καρδίτσας, στον οποίο επικράτησε με σκορ 63 -55 η ομάδα του Γ.Σ.Α.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γ.Σ.Α. κ. Κωνσταντίνος Κουτσούκος ευχαρίστησε από καρδιάς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου για την αδιάλειπτη προσφορά και συμμετοχή του στην προσπάθεια του Συλλόγου και ειδικότερα για την παραχώρηση από το Δήμο του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά για τις προπονήσεις των αθλητικών τμημάτων και της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, καθώς επίσης και για τον εξωραϊσμό του γηπέδου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι όλη η πόλη είναι κοντά στο Γ.Σ.Α. και στηρίζει την προσπάθεια των αθλητών γα να πάει ακόμη ψηλότερα η ομάδα και κάλεσε τους αθλητές και τους προπονητές να θεωρούν «ως δικό τους σπίτι» το Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά. 

Μεταξύ των εργασιών εξωραϊσμού που ολοκληρώθηκαν είναι η συντήρηση του παρκέ, των ηλεκτρονικών πινάκων, του φωτισμού εντός και εκτός γηπέδου και η αντικατάσταση των φθαρμένων και σπασμένων καθισμάτων.

Τον αγώνα παρακολούθησαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας και ο Συντονιστής του Έργου της Διοίκησης κ. Δημήτρης Καρλαύτης.

 

Σχετικά αρχείαΟ Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου (Γ.Σ.Α.) τίμησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για την πολυετή προσφορά και τη στήριξή του στο Σύλλογο_1


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου (Γ.Σ.Α.) τίμησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για την πολυετή προσφορά και τη στήριξή του στο Σύλλογο_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο