Ο απερχόμενος δήμαρχος Μαρκόπουλου, στο ρόλο του «καλικάντζαρου Μαγάρα»

Print Friendly, PDF & Email

Η σημερινή δήλωση του απερχόμενου δημάρχου Μαρκόπουλου Σ. Μεθενίτη, βρίσκεται σε απόλυτη αντιστοιχία με το πνεύμα των Χριστουγέννων. 

Προφανώς ζήλεψε τη δόξα του γνωστού στην ελληνική λαϊκή παράδοση μαλλιαρού τρολ, του «βρωμοκοιλαρα» καλικάντζαρου Μαγάρα.

Προσπαθεί να εισέλθει σε «ξένο σπιτικό», στο Δήμο Αμαρουσίου, επιχειρώντας να «πριονίσει» χωρίς επιτυχία το «δέντρο», στο οποίο στηρίζεται όλα αυτά τα χρόνια ο Δήμος.

Συστήνουμε στον «καλικάντζαρο» Μεθενίτη να κοιτάξει «τα του οίκου του». Να ασχοληθεί με το χάος που αφήνει «κληρονομιά» στη δημοτική παράταξη που τον ανέδειξε δήμαρχο, αλλά και στην πόλη που τον εμπιστεύθηκε.

Ο άνθρωπος αυτός, που πρόδωσε την τοπική του κοινωνία  και την πολιτική του παράταξη, για να χριστεί υποψήφιος και να καταντήσει  «Φιλιππινέζα» ενός αποτυχημένου υποψηφίου περιφερειάρχη, δεν έχει καταρχήν κανένα ηθικό δικαίωμα να ασχολείται  με το Δήμο Αμαρουσίου. Αφήνει ήδη πολλά, άλυτα προβλήματα, στο Δήμο Μαρκοπούλου. 

Αλλά και δεν νομιμοποιείται να κάνει υποδείξεις στη Νέα Δημοκρατία,  όταν ο ίδιος επέλεξε να συμμετάσχει στην κρίσιμη για το μέλλον της Πατρίδας μας εκλογική αναμέτρηση του προσεχούς Μαΐου, ως υποψήφιος σε ψηφοδέλτιο, που υποστηρίζεται επίσημα από αντίπαλο κόμμα. 

Οι καλικάντζαροι επέστρεψαν ήδη στα υπόγεια τους. Οι πολίτες της Αττικής θα κάνουν πέντε μήνες ακόμη υπομονή, μέχρι να επιστρέψει κι ο «καλικάντζαρος» Μεθενίτης στη φυσική του θέση, στα «υπόγεια» της πολιτικής. 

Καλή Χρονιά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο