Ο Αθλητικός όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου συνδιοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία μαζί με τον Αθλητικό όμιλο Δόξα Πεύκης τον πρώτο Γύρο Ορεινής Ποδηλασίας «ΔΟΞΑ CUP» ο οποίος είναι επίσημα ενταγμένος στο αθλητικό καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το 2017

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ο Δήμος Αμαρουσίου προάγει και στηρίζει τον αθλητισμό στην πόλη μας, είναι αρωγός και συμπαραστάτης στα αθλητικά σωματεία που στόχο έχουν να προσελκύουν τη νέα γενιά και να αναδεικνύουν το «ευ αγωνίζεσθαι»

Ο Αθλητικός όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου συνδιοργάνωσε στο παραχωρημένο από τον Δήμο Αμαρουσίου Κτήμα Καρελλά, με απόλυτη επιτυχία  μαζί με τον Αθλητικό όμιλο Δόξα Πεύκης τον πρώτο Γύρο Ορεινής Ποδηλασίας «ΔΟΞΑ CUP» ο οποίος είναι επίσημα ενταγμένος στο αθλητικό καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το 2017.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα μέσα από τις μοναδικές διαδρομές του Κτήματος Καρελλά.

Με την ολοκλήρωση του 1ου Γύρου Ορεινής Ποδηλασίας οι συνδιοργανωτές απένειμαν τιμητική διάκριση στον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την αμέριστη στήριξη και συμβολή του στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Ο Αναπληρωτής Δημαρχού Αμαρουσίου κ. Σπύρος Σταθούλης μετέφερε τον χαιρετισμό του κ. Πατούλη τονίζοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου προάγει και στηρίζει τον αθλητισμό στην πόλη μας, είναι αρωγός και συμπαραστάτης στα αθλητικά σωματεία που στόχο έχουν να προσελκύουν τη νέα γενιά και να αναδεικνύουν το  «ευ αγωνίζεσθαι».

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτρης Καρλαύτης και η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ  ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Ελένη Λέκκα.

Στον αγώνα παραβρέθηκε και βοήθησε ενεργά και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου (Αττικής) Αλέξανδρος Κελόγλου.

 

Σχετικά αρχείαΟ Αθλητικός όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου συνδιοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία μαζί με τον Αθλητικό όμιλο Δόξα Πεύκης τον πρώτο Γύρο Ορεινής Ποδηλασίας «ΔΟΞΑ CUP» ό οποίος είναι επίσημα ενταγμένος στο αθλητικό καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το 2017


Ο Αθλητικός όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου συνδιοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία μαζί με τον Αθλητικό όμιλο Δόξα Πεύκης τον πρώτο Γύρο Ορεινής Ποδηλασίας «ΔΟΞΑ CUP» ό οποίος είναι επίσημα ενταγμένος στο αθλητικό καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το 2017 (2)


Ο Αθλητικός όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου συνδιοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία μαζί με τον Αθλητικό όμιλο Δόξα Πεύκης τον πρώτο Γύρο Ορεινής Ποδηλασίας «ΔΟΞΑ CUP» ό οποίος είναι επίσημα ενταγμένος στο αθλητικό καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το 2017 (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο