Ο Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων «Μαρούσι» ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email
 

Τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, για την βοήθεια και την συμπαράσταση του, εκφράζει ο Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων «Μαρούσι», με επιστολή του που υπογράφεται από την Πρόεδρο του συλλόγου κ. Μαρία Παπαδάτου και τον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου κ. Βασίλη Καρύδη.


Συγκεκριμένα, η επιστολή έχει ως εξής:


«Αξιότιμε Κύριε Πατούλη,Δια της παρούσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού μας Συλλόγου επιθυμεί να σας εκφράσει τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες του, για την από πλευρά σας συγκινητική προσπάθεια που καταβάλατε προκειμένου να ενισχύσετε οικονομικά τον αθλητικό μας φορέα, και τις εν γένει αθλητικές του δραστηριότητες.
Η ενέργειά σας αυτή, αναμφίβολα σας κατατάσσει ανάμεσα στους πολύ καλούς -εκλεκτούς-μας φίλους, και πλέον αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας, η περαιτέρω διεύρυνση των μεταξύ μας σχέσεων, μέσα από μια γνωριμία που αξιώνεται στο δρόμο της εκτίμησης και του αμοιβαίου σεβασμού.»


Η ευαισθησία της Δημοτικής αρχής για τους συνανθρώπους μας οι οποίοι, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν, βγαίνουν νικητές στην μάχη της Ζωής, είναι δεδομένη όπως και η ευαισθησία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο