Οριστική λύση σε δεκάδες εργαζόμενους γονείς στο Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω. έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την υπογραφή της άδειας λειτουργίας Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω. Ν. Δομένικο, τον Τμηματάρχη Παροχής Πρόνοιας του Ταμείου Ζ. Βιδιάνο και την Νομική Σύμβουλο του Ταμείου Ανδρ. Βασιλικοπούλου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μ. Χρηστάκη.


Υπεγράφη από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη η άδεια για τη λειτουργία Βρεφονηπιακού Σταθμού που θα φιλοξενήσει τα παιδιά των εργαζομένων στο Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας / Κλάδος Ασφάλισης Προσωπικού Δ.Ε.Η
(Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω./ Κ.Α.Π.- Δ.Ε.Η), σε κτίριο που έχει παραχωρήσει η Δ.Ε.Η. επί της οδού Σωρού 92, στο Μαρούσι. 


Η έγκριση για τη λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού, η οποία με τον πρόσφατο νόμο του Καλλικράτη αποτελεί πλέον αρμοδιότητα του Δήμου, βρισκόταν σε εκκρεμότητα περισσότερο από 13 χρόνια.
Η Δημοτική Αρχή, αφού προηγήθηκαν όλες οι ενέργειες και οι απαραίτητες ρυθμίσεις για την υγιεινή και ασφάλεια των παιδιών που θα φιλοξενούνται στον Σταθμό, έδωσε με την απόφασή της αυτή οριστική λύση σε δεκάδες εργαζόμενους γονείς στο Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω.


Η υπογραφή της άδειας λειτουργίας του Σταθμού από το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη πραγματοποιήθηκε κατά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω. κο Νικόλαο Δομένικο, τον Τμηματάρχη Παροχής Πρόνοιας του Ταμείου κο Ζάννο Βιδιάνο και την Νομική Σύμβουλο του Ταμείου κα Ανδρομάχη Βασιλικοπούλου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κου Μιχάλη Χρηστάκη.


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης διεκδίκησε στο νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό που θα λειτουργήσει στο Μαρούσι, να φιλοξενηθούν και παιδιά από οικογένειες της πόλης και αναμένεται η δέσμευση από την πλευρά της ΔΕΗ, με επίσημο έγγραφο   που θα αποστείλει ο Πρόεδρο του Δ.Σ. κος Αρθρούρος Ζερβός.


Τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Μαρούσι θα πραγματοποιηθούν κατά το μήνα Σεπτέμβριο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο