Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων σε θέσεις ευθύνης από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με απόφασή του αναθέτει τις παρακάτω αρμοδιότητες στους Δημοτικούς Συμβούλους:

– Ο Δημήτριος Σμυρνής αναλαμβάνει την εποπτεία επί των Νομικών Υποθέσεων του Δήμου σε αντικείμενα Πολεοδομίας και Εξυπηρέτησης Πολιτών.

– Ο Βασίλειος Μπαλάσης αναλαμβάνει την εποπτεία επί Νομικών Υποθέσεων του Δήμου σε αντικείμενα Διοικητικά και Εργασιακά.

– Ο Γεώργιος Ιατρίδης αναλαμβάνει την εποπτεία επί θεμάτων Ανάπτυξης Συστημάτων Εξοικονόμησης Ενέργειας για τις Δημοτικές Υποδομές και την ευθύνη των θεμάτων της Artemis Card.

– Ο Δημήτρης Καρλαύτης αναλαμβάνει την αρμοδιότητα για την Επαφή με Συλλόγους και Φορείς της πόλης.

– Ο  Βασίλειος Κόκκαλης αναλαμβάνει την εποπτεία επί θεμάτων των Λαϊκών Αγορών του Δήμου και την ευθύνη για το συντονισμό της λειτουργίας της Δημοτικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Διακίνησης Εγγράφων.

Ρένα Χαλιώτη αναλαμβάνει την εποπτεία επί της Οριοθέτησης και Προστασίας των Ρεμάτων και τις αρμοδιότητες για τη Γραμμή Δημότη και την επαφή με τους πολίτες για την καταγραφή και επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας.

– Ο Κώστας Νταλούκας αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες για τα θέματα Εθελοντισμού, το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τα θέματα της Αιμοδοσίας και της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος και τα θέματα του Δημοτικού Ασθενοφόρου.

– Ο Αθανάσιος Βλαχοπιώτης αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες για τα θέματα της Νεολαίας, τα θέματα που αφορούν το «Στέκι Νέων» και τα θέματα της ανάπτυξης της πόλης ως Τουριστικού Προορισμού.

– Ο Νικόλαος Αλεπούς αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες για τα θέματα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα θέματα Απασχόλησης και τα θέματα του Κέντρου Εξατομικευμένης Πληροφόρησης.

– Ο Νικόλαος Δούσης Ρασσιάς αναλαμβάνει την αρμοδιότητα για τις Επαφές με τις ΜΚΟ Ανθρωπιστικού Χαρακτήρα και την Ευθύνη για τις αντίστοιχες αποστολές. Επίσης τις αρμοδιότητες για την Οργάνωση και Λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ – ΑμεΑ) και την Οργάνωση και Λειτουργία του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ατόμων με Alzheimer.

– Ο Αντώνιος Παρτσινέβελος αναλαμβάνει την αρμοδιότητα για θέματα Οργάνωσης και Διοίκησης του Δημοτικού Πολυϊατρείου.

– Ο Νικόλαος Καλαϊτζίδης αναλαμβάνει την αρμοδιότητα για τις επαφές με τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς για τη διευκόλυνση των πολιτών και την αρμοδιότητα για τις επαφές με τα Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο