Οπωροκηπευτικά προϊόντα και λαχανικά σε μεγάλες ποσότητες παρέλαβαν οι ωφελούμενοι του Επισιτιστικού Προγράμματος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΑΜΑΛΘΕΙΑ», με συντονιστή το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η όγδοη (8η) διανομή στους ωφελούμενους του Επισιτιστικού Προγράμματος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΑΜΑΛΘΕΙΑ», με συντονιστή το Δήμο Αμαρουσίου, σε οπωροκηπευτικά προϊόντα και λαχανικά.
 
Στο Δήμο Αμαρουσίου, σε 310 οικογένειες διανεμήθηκαν μεγάλες ποσότητες σε μήλα, πορτοκάλια και λάχανα. Η παράδοση στους δικαιούχους πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, υπό την επίβλεψη της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κας Ελένης Λέκκα.

Αντίστοιχα προϊόντα και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο έλαβαν και οι 6 Δήμοι της Σύμπραξης για τους ωφελούμενους δημότες τους.
Ειδικότερα :
 Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης έλαβε 138 συσκευασίες μήλων, 227 συσκευασίες πορτοκαλιών, 276 τεμάχια λάχανα και 276 τεμάχια ελαιόλαδου. Ο Δήμος Μεταμόρφωσης έλαβε 334 συσκευασίες μήλων, 583 συσκευασίες πορτοκαλιών, 334 τεμάχια λάχανα και 690 τεμάχια ελαιολάδου. Ο Δήμος Παπάγου- Χολαργού, 168 συσκευασίες μήλων, 316 συσκευασίες πορτοκαλιών, 168 τεμάχια λάχανα και 336 τεμάχια ελαιόλαδου. Ο Δήμος Πεντέλης 130 συσκευασίες μήλων, 233 συσκευασίες πορτοκαλιών, 130 λάχανα και 233 τεμάχια ελαιόλαδου. Ο Δήμος Φιλοθέη – Ψυχικού 75 συσκευασίες μήλων, 194 συσκευασίες πορτοκαλιών 75 τεμάχια λάχανα και 150 τεμάχια ελαιόλαδου.             

Η Κοινωνική Σύμπραξη «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, ως ένας φορέας διαχείρισης του Επισιτιστικού Προγράμματος, στη βάση ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού έχει κατεξοχήν εδώ και χρόνια την ευθύνη μέσα από τις Κοινωνικές Δομές της να στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών μας που στερούνται την πρόσβαση σας βασικά αγαθά.         

 

Σχετικά αρχείαΟπωροκηπευτικά προϊόντα και λαχανικά σε μεγάλες ποσότητες παρέλαβαν οι ωφελούμενοι του Επισιτιστικού Προγράμματος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΑΜΑΛΘΕΙΑ», με συντονιστή το Δήμο Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο