Ομορφαίνουν και αναβαθμίζονται οι γειτονιές της πόλης

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 82KB|


|download file .jpg 130KB|


|download file .jpg 91KB|
 


Παραδόθηκε η  Πλατεία Δωδεκανήσου και το Γηπέδου 5×5 στο Νέο Τέρμα

Παραδόθηκε στους κατοίκους του Νέου Τέρματος η αναβαθμισμένη πλατεία Δωδεκανήσου, καθώς και το γήπεδο ποδοσφαίρου 5X5, που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της πλατείας και αποτελεί σημαντικό σημείο συνάντησης και παιχνιδιού των παιδιών της γειτονιάς.

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, άλλαξε η περίφραξη του γηπέδου, τοποθετήθηκε σύγχρονο δάπεδο χλοοτάπητα, ενώ ανακαινίσθηκαν τα αποδυτήρια και οι τουαλέτες, οι οποίες συνδέθηκαν με την αποχέτευση. Παράλληλα έγιναν και  εργασίες ανάπλασης της πλατείας και συντήρησης των οργάνων της παιδικής χαράς. 

Στην τελετή παράδοσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε στο σχεδιασμό  της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση της γειτονιάς του Νέου Τέρματος και ειδικότερα στις προσπάθειες που γίνονται για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και τη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τα παιδιά.
Στο πλαίσιο αυτό σύντομα οι παλαιού τύπου ηλεκτρικοί λαμπτήρες θα αντικατασταθούν με νέους οικολογικούς λαμπτήρες υψηλής πιέσεως, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, αλλά υψηλής απόδοσης, ώστε η γειτονιά να γίνει πιο φωτεινή και πιο ασφαλής. Παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών στο σχολείο με τη συνδρομή του Ειδικού Σώματος.
Δημιουργούνται επίσης χώροι άθλησης σε όλα τα σχολεία. Στόχος μας τόνισε ο κ. Δήμαρχος «είναι να υπάρχουν ασφαλείς αθλητικές «γωνίες» σε όλες τις γειτονιές, που θα αποτελούν χώρους ευγενούς άμιλλας των παιδιών μας». Παράλληλα συνεχίζονται και τα έργα ασφαλτόστρωσης σε κάθε γειτονιά της πόλης.                      

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών και Εξωτερικών Συνεργείων κ.κ. Επαμ. Γαρδέλη και Δημήτριο Καρλαύτη αντίστοιχα, για την ολοκλήρωση του έργου, καθώς και την Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Ελένη Λέκκα.        
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης χόρεψαν οι μαζορέτες του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου από το 6ο  Γυμνάσιο, ενώ ακολούθησε τουρνουά της Α’ και Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο