Ομάδα Αγάπης ΚΑΠΗ Δήμου Αμαρουσίου.Σημαντική κοινωνική προσφορά αγάπης , για κάθε συμπολίτη μας

Print Friendly, PDF & Email|download _.jpg file 180 KB|

Στα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Αμαρουσίου, ο αριθμός των συμπολιτών μας Τρίτης Ηλικίας που εγγράφονται σε αυτά συνεχώς αυξάνει.
Τα μέλη μας συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνική, πολιτιστική, οικονομική και πολιτική ζωή της πόλης μας.


Στο ΚΑΠΗ έχουμε ως στόχο να βοηθάμε τα μέλη μας να απεγκλωβιστούν από τα προβλήματα τους διοχετεύοντας την ενέργεια τους σε δραστηριότητες που τους ενδιαφέρουν, βελτιώνοντας μέσα από αυτές την καθημερινότητά τους και την ποιότητα ζωής τους.

Μέσα από προγράμματα δραστηριοτήτων, αλλά κυρίως μέσα από διάφορες ομάδες που λειτουργούν, προσπαθούμε να τους δραστηριοποιήσουμε και ως ενεργά μέλη μιας κοινωνίας να νοιώθουν παραγωγικοί και χρήσιμοι.

 

Μια από αυτές , είναι η ΟΜΑΔΑ ΑΓΑΠΗΣ του ΚΑΠΗ.
Ξεκίνησε τη δράση της πριν πολλά χρόνια και συμμετέχουν σε αυτή 29 άτομα.
Πολύπλευρος και ιδιαίτερα σημαντικός ο ρόλος της και η δράση της.Αναλαμβάνει τη συγκέντρωση χρημάτων μέσα από διάφορες εκδηλώσεις στο χώρο μας.
Συνεργάζεται με την Κοινωνική Υπηρεσία του ΚΑΠΗ και τον Οργανισμό Πρόνοιας. Αγοράζει και προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης ( τρόφιμα, ρούχα παπούτσια κ.τ.λ. και πληρώνει λογαριασμούς όπου κριθεί απαραίτητο.


Επισκέπτεται Οίκους Ευγηρίας, Ορφανοτροφεία, Οίκους Τυφλών, Μοναχικά ʼτομα, όπου προσφέρει κυρίως αγάπη, ζεστασιά αλλά και διασκέδαση. Τον Απρίλιο οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία απογευματινό γλέντι στο Κεντρικό ΚΑΠΗ με φαγητό και κρασί.


Τα φαγητά που προσφέρθηκαν ήταν φτιαγμένα από τα μέλη της ομάδας Αγάπης. Από τα φαγητά αυτά η ομάδα προσέφερε 50 μερίδες φαγητού στο Χαμόγελο του Παιδιού.
Επίσης η ομάδα Αγάπης στις αρχές Ιουνίου θα προσφέρει χρηματικό ποσό στο Φιλανθρωπικό Σωματείο ΦΛΟΓΑ για παιδιά με ειδικές ανάγκες.


Η ομάδα Αγάπης του ΚΑΠΗ δουλεύει και θα συνεχίσει να δουλεύει ακούραστα για την επίτευξη των υψηλών στόχων που κάθε φορά βάζει και είναι ανοικτή σε προσφορές αγάπης από όλους τους συμπολίτες μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο