Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο αντιτετανικός εμβολιασμός των εργαζομένων στα Εξωτερικά Συνεργεία από το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

 

Συμπληρωματικό εμβολιασμό κατά του τετάνου σε 66 ακόμη εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου πραγματοποίησε το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου, στο χώρο των Εξωτερικών Συνεργείων.

Τον εμβολιασμό έκανε η υπεύθυνη των προγραμμάτων Πρόληψης του Πολυιατρείου κα Καίτη Σεβαστή, υπό την επίβλεψη του εθελοντή καρδιολόγου κου Θωμά Ριζόπουλου, παρόντος του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κου Γεώργιου Ζήκου.  Την ευθύνη και επιμέλεια για την επιτυχή ολοκλήρωση του εμβολιασμού είχε η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κα Ελένη Λέκκα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων -Προαγωγής Υγείας   κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι «η πρόληψη και η προαγωγή της υγείας των πολιτών αποτελούν ζωτικής σημασίας προτεραιότητα στο Δήμο Αμαρουσίου. Ιδιαίτερα μάλιστα, όσον αφορά την κατηγορία των εργαζομένων, που η προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο τους εκθέτει σε υψηλού κινδύνου νοσήματα, μέσα από τα προγράμματα εμβολιασμών , την ενημέρωση και με την υποστήριξη του ιατρού εργασίας, επιδιώκουμε τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους να είναι ασφαλείς. Στην προσπάθεια μας αυτή σημαντικός αρωγός είναι το Δημοτικό Πολυιατρείο μας.»        

Σημειώνεται ότι 217 εργαζόμενοι στα Εξωτερικά Συνεργεία του Δήμου έχουν εμβολιαστεί κατά το προηγούμενο διάστημα κατά του τετάνου.                   

 

Σχετικά αρχείαΦωτογραφία (1)

Μετάβαση στο περιεχόμενο