Ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια με τη μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων των ΚΕΠ Υγείας των Δήμων-μελών του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Τα ΚΕΠ Υγείας λειτουργούν με τεχνογνωσία σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ με βασικό αρωγό την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών

Παρουσία 32 εκπροσώπων αιρετών και υπαλλήλων των κοινωνικών υπηρεσιών  από 15 Δήμους της Αττικής, την Τετάρτη 27 και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν από την Κεντρική Δομή των ΚΕΠ Υγείας και στελέχη του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις δράσεις και τα προγράμματα των ΚΕΠ Υγείας για το 2017 και 2018 με αναλυτική παρουσίαση.

Στα εκπαιδευτικά σεμινάρια παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Δήμων Αμαρουσίου, Αγ. Αναργύρων-Καματερού, Αγ. Παρασκευής, Νέου Ηρακλείου, Αλίμου, Κηφισιάς, Αγ. Βαρβάρας, Ωρωπού,  Μαραθώνα, Περιστερίου, Γαλατσίου, Καλλιθέας, Μεταμόρφωσης, Π. Φαλήρου και  Ηλιούπολης.

Οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν αναλυτικά για το σχεδιασμό των δράσεων: Πρόληψη κατά της Κατάθλιψης, Αγωγή Υγείας για την εφηβική ηλικία, Αγωγή Υγείας για τη σύγχρονη γυναίκα, Πρόγραμμα πρόληψης Καρδιαγγειακού Κινδύνου, Πρόληψη κατά του Καρκίνου του παχέος εντέρου.

Το παρόν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια έδωσε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ελλείψει της ουσιαστικής παρέμβασης και σχεδιασμού εκ μέρους της πολιτείας, καλείται η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αναλάβει ενεργό ρόλο στην Πρόληψη των πολιτών μέσα από την έγκαιρη διάγνωση και τον προσυμπτωματικό έλεγχο».

Στα εκπαιδευτικά σεμινάρια παρευρέθηκαν ο κ. Διαμαντής Αντιδήμαρχος Αλίμου, η κα. Πάσχου Αντιδήμαρχος Καλλιθέας, η κα. Λέκκα Πρόεδρος ΟΚΟΙΠΑΔΑ Δ. Αμαρουσίου, ο κ. Γιαννάκης Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι.

 

Σχετικά αρχείαΟλοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια με τη μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων των ΚΕΠ Υγείας των Δήμων-μελών του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (1)


Ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια με τη μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων των ΚΕΠ Υγείας των Δήμων-μελών του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (2)


Ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια με τη μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων των ΚΕΠ Υγείας των Δήμων-μελών του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (3)


Ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια με τη μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων των ΚΕΠ Υγείας των Δήμων-μελών του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (4)


Ολοκληρώθηκαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια με τη μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων των ΚΕΠ Υγείας των Δήμων-μελών του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (5)

Μετάβαση στο περιεχόμενο