Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις Καραγκιόζη του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου στις γειτονιές της πόλης, παρουσία του Δημάρχου, Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους απολαμβάνει τη θεατρική παράσταση.
|download file .jpg 120Kb|


Στιγμιότυπο από την παράσταση «Ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι» στο Σινέ Διάνα.
|download file .jpg 106Kb|


Ολοκλήρωσε με επιτυχία το θεατρικό της ταξίδι η πρωτότυπη παράσταση Καραγκιόζη που παρουσιάστηκε από το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, αφού το προηγούμενο διάστημα περιόδευσε στις γειτονιές, με παραστάσεις σε πλατείες και σχολεία της πόλης. Η αυλαία της απολαυστικής παράστασης «ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι», που χάρισε άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους, έπεσε στο Σινέ Διάνα, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη.

Στην παράσταση, που συνδυάζει το κλασσικό θέατρο με το θέατρο σκιών, οι φιγούρες και οι ηθοποιοί εναλλάσσονταν, συνομιλούσαν και συνέπρατταν σε ένα λαϊκό θέαμα γεμάτο μουσική, χιούμορ, σάτιρα, μηνύματα και σχόλια για την κοινωνική, πολιτική και οικονομική επικαιρότητα χωρίς να αλλοιώνονται τα παραδοσιακά στοιχεία.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τους συντελεστές της παράστασης για την έξοχη ερμηνεία και με την ευκαιρία επεσήμανε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει με την ίδια θέρμη να υποστηρίζει ενέργειες που θέτουν στο επίκεντρο τον πολιτισμό και το παιδί.

«Θέλουμε να κάνουμε τον πολιτισμό κομμάτι της καθημερινότητας της πόλης και κάθε γειτονιάς». Ειδικά για το παιδί ανέφερε ότι «βρίσκεται πάντοτε στον κεντρικό άξονα των προτεραιοτήτων μας. Ως Δημοτική Αρχή τα τέσσερα αυτά χρόνια έχουμε στηρίξει την οικογένεια και την εργαζόμενη μητέρα μέσα από τους νέους παιδικούς σταθμούς που δημιουργήσαμε, έχουμε αναβαθμίσει και ενισχύσει τους χώρους αναψυχής για τα παιδιά μας δημιουργώντας ένα δίκτυο από ασφαλείς και σύγχρονες παιδικές χαρές. Αλλά και στο μέλλον σταθερά θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε ανάλογες πρωτοβουλίες προς όφελος του παιδιού και της οικογένειας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο