Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης των δυο γηπέδων ποδοσφαίρου 5×5 στην οδό Δωδεκανήσου στην περιοχή του Νέου Τέρματος και στην οδό Ζεκάκου στην περιοχή του Σωρού.

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Ταύτιση λόγων και έργων».

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης  των δυο γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5 στην οδό Δωδεκανήσου στην περιοχή του Νέου Τέρματος και στην οδό Ζεκάκου στην περιοχή του Σωρού. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία ο Δήμος Αμαρουσίου με ίδιους πόρους προχώρησε στον εκσυγχρονισμό των συγκεκριμένων αθλητικών χώρων προκειμένου να παραδοθούν στους κατοίκους του Αμαρουσίου.

Τα συγκεκριμένα γήπεδα θα προσφέρουν τη δυνατότητα στους κατοίκους της πόλης να αθλούνται με ασφάλεια σε σύγχρονους χώρους, η ανακαίνισή των οποίων έγινε με βάση τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA).

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης χαρακτηριστικά δήλωσε «Ο αθλητισμός, η παιδεία και ο πολιτισμός αποτελούν τις βάσεις πάνω στις οποίες θα οικοδομήσουμε το μέλλον της νέας γενιάς. Θέλουμε τους νέους μας μέσα στα γήπεδα και κοντά στον αθλητισμό. Στόχος μας είναι η Δημοτική Αρχή να αναλαμβάνει δημιουργικές πρωτοβουλίες που θα προωθούν την ενεργό συμμετοχή των Μαρουσιωτών στα προγράμματα αθλητισμού του Δήμου, καθώς η προώθηση του αθλητικού ιδεώδους μέσα από αυτά συμβάλλει, ιδιαίτερα όσον αφορά τη νεολαία, στη δημιουργία στέρεων βάσεων για το αθλητικό δυναμικό του Δήμου μας. Η περάτωση της ανακαίνισης των δυο γηπέδων αναδεικνύει τη συνέπεια των λόγων με τις πράξεις μας».

Τέλος, το Σεπτέμβριο ο Δήμος θα διοργανώσει δυο φιλικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς, εγκαινιάζοντας έτσι τους δυο ανακαινισμένους αθλητικούς χώρους.

 

Σχετικά αρχείαΦωτογραφία 1 από τα ανακαινισμένα γήπεδα 5×5


Φωτογραφία 2 από τα ανακαινισμένα γήπεδα 5×5


Φωτογραφία 3 από τα ανακαινισμένα γήπεδα 5×5


Φωτογραφία 4 από τα ανακαινισμένα γήπεδα 5×5

Μετάβαση στο περιεχόμενο