Ολοκληρώθηκαν οι ατομικές συναντήσεις συμβουλευτικής, των γονέων με τους ειδικούς επιστήμονες του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Είμαστε δίπλα σε κάθε μαρουσιώτικη οικογένεια, ώστε με κάθε πρόσφορο μέσον που διαθέτουμε να υποστηρίζουμε την προσπάθειά της στην ανατροφή των παιδιών της και μικρών μας φίλων

Ολοκληρώθηκαν οι ατομικές συναντήσεις συμβουλευτικής, των γονέων που τα παιδιά τους φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς με τους ειδικούς επιστήμονες του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης του ΟΚΟΙΠΑΔΑ για την περίοδο 2016 -2017.  

Στόχος της δράσης είναι η στήριξη και η ευαισθητοποίηση των γονέων σε ότι αφορά τις ανάγκες των παιδιών σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο και σε ότι αφορά στο γονεϊκό τους ρόλο.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης υπογραμμίζει:
«Με στόχο την πρόληψη και την ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν στην παιδική ηλικία, το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης του Δήμου μας παρέχει υπηρεσίες πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας, στο πλαίσιο λειτουργίας των κοινωνικών μας υπηρεσιών.

Οι εξειδικευμένοι επιστήμονες του Κέντρου βρίσκονται σε άμεση συνεργασία με τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη τόσο στο παιδαγωγικό προσωπικό, όσο και συμβουλευτική των γονέων, διοργανώνοντας επίσης ανοιχτές ενημερωτικές  ομιλίες.
Είμαστε δίπλα σε κάθε μαρουσιώτικη οικογένεια, ώστε με κάθε πρόσφορο μέσον που διαθέτουμε να υποστηρίζουμε την προσπάθειά της στην ανατροφή των παιδιών της και μικρών μας φίλων.»

Η δράση υλοποιείται υπό την επίβλεψη της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κας Ελένης Λέκκα- Καλαντζάκη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο