Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι ενημερωτικές συναντήσεις για γονείς στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου από το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) με τη συνεργασία του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης διοργάνωσε και υλοποίησε με επιτυχία, για τρίτη συνεχή χρονιά, ενημερωτικές συναντήσεις για τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.


Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των προγραμμάτων που υλοποιεί το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης με τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.


Στόχος των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν υπό την καθοδήγηση ψυχολόγου, ήταν να διευκολυνθούν οι γονείς που για πρώτη φορά τα παιδιά τους φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς της πόλης προκειμένου για την όσο το δυνατόν ομαλότερη προσαρμογή τους.


Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε στα μέσα Οκτωβρίου με μεγάλη συμμετοχή γονέων που έλαβαν χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο