Ολοκλήρωση της πράξης εφαρμογής επέκτασης της περιοχής του Αγίου Θωμά Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης για την πράξη εφαρμογής επέκτασης της περιοχής του Αγίου Θωμά, ο Δήμος Αμαρουσίου τον Ιούλιο του 2013 μετέγραψε στο Κτηματολογικό Γραφείο Αμαρουσίου την πράξη εφαρμογής της περιοχής αυτής.


Η θετική αυτή εξέλιξη για την πόλη και τους κατοίκους του Αγίου Θωμά, αποτελεί  μία ακόμη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής που γίνεται πράξη.


Πλέον οι πολίτες – ιδιοκτήτες της περιοχής θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους, ενώ παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα στο Δήμο Αμαρουσίου να υλοποιήσει έργα που θα αναβαθμίσουν την περιοχή, όπως διανοίξεις οδών, δημιουργία κοινόχρηστων χώρων, επέκταση του δικτύου αποχέτευσης και ομβρίων υδάτων.


Παράλληλα, η υλοποίηση του σημαντικού έργου της βιοκλιματικής ανάπλασης που  προγραμματίζεται για τη γειτονιά του Αγίου Θωμά, στο πλαίσιο των  βιοκλιματικών αναπλάσεων για στις γειτονιές τις πόλεις, θα αναβαθμίσει περιβαλλοντικά, αισθητικά και λειτουργικά την περιοχή, χωρίς να κοστίσει ούτε ένα ευρώ στους πολίτες.


Είναι ένα έργο που διεκδικεί η Διοίκηση του Δήμου, χάρη στη συστηματική δουλειά και τις ολοκληρωμένες μελέτες που κατέθεσε για τη χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια.


Η γειτονιά του Αγίου Θωμά γυρίζει σελίδα. Μία νέα εποχή ανατέλλει για τους κατοίκους της, που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής στην καθημερινότητά τους και θα δώσει υπεραξία στις περιουσίες τους.


Με σχέδιο, πρόγραμμα και συστηματική δουλειά, κάθε μέρα που περνά η δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη να ξαναγίνει το Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη γίνεται πράξη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο