Οι Σύλλογοι και οι φορείς της πόλης του Αμαρουσίου υποστηρίζουν το έργο της Γωνιάς Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΗ Πρόεδρος  του  Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου Δήμητρα Τσουκλείδου και μέλη του Δ.Σ. με την υπεύθυνη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελένη Γιαννακοπούλου, κατά την παράδοση τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών οικιακής χρήσης κ.α.Η Γ.Γ. του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» Δόξα Χατζάκη και το μέλος του Δ.Σ. κα. Πόπη Ζερβάκη κατά την παράδοση ειδών μακράς διαρκείας στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης. Με τη σημαντική συμβολή των Ανιχνευτών του 1ου και 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου συσκευάζονται τα τρόφιμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τακτοποιούνται οι ιματιοθήκες.


Με την ευγενή υποστήριξη και προσφορά των συλλόγων και φορέων της πόλης, η Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, στηρίζει καθημερινά κάθε συμπολίτη ή φορέα που έχει ανάγκη, ώστε κανείς να μην νοιώθει μόνος και αβοήθητος.


Ο ένας μετά τον άλλο οι σύλλογοι της πόλης δραστηριοποιούνται και γίνονται ευγενική χορηγοί της κοινής προσπάθειας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, να γίνουμε αλληλέγγυοι σε κάθε συμπολίτης μας που πλήττεται περισσότερο από την κρίση.


Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Συλλόγου Αμαρουσίου δια της Προέδρου κας Δήμητρας Τσουκλείδου και των μελών του Δ.Σ. προσέφερε μεγάλες ποσότητες σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη οικιακής χρήσης, κλινοσκεπάσματα και παιχνίδια στη Γωνία Προσφοράς και Αλληλεγγύης.


Επίσης, ο Σύλλογος Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» διέθεσε τρόφιμα μακράς διαρκείας στη μνήμη του αποθανόντος Ιωάννη Κορκίδη.
Τα τρόφιμα παρέδωσε στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης, η Γ.Γ. του Συλλόγου η κα. Δόξα Χατζάκη και το μέλος του Δ.Σ. κα. Πόπη Ζερβάκη.


Σημαντική επίσης είναι η συνδρομή των Ανιχνευτών του 1ου και 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου και του Αρχηγού του 2ου Συστήματος κου Ιωάννη Γεωργόπουλου στην συσκευασία των τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στην τακτοποίηση της ιματιοθήκης, από το μεγάλο όγκο προσφοράς των πολιτών, καθώς και η βοήθεια που προσέφεραν, ώστε να ετοιμαστεί η αποστολή της Γωνιάς Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου με παιχνίδια, ρούχα και βρεφικά είδη προς το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο