Οι πρακτικές της πλατείας Κουμουνδούρου δεν περνάνε στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Με τις συκοφαντικές και γεμάτες ανακρίβειες ανακοινώσεις που με περισσή σπουδή αναρτά τον τελευταίο καιρό η προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ  δημοτική παράταξη «Ενότητα και Ανατροπή για το Μαρούσι», ουσιαστικά  έχει μετατραπεί σε παράρτημα του γραφείου Τύπου της πλατείας Κουμουνδούρου.


Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου έχουν στρατεύσει τον εαυτό τους στον «υπέρτατο κομματικό αγώνα» να μην εκλεγεί Πρόεδρος στην Κ.Ε.Δ.Ε. ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Γι’ αυτό προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν όσα στοιχεία παραθέτουμε ως απάντηση στα όσα ισχυρίζονται περί δήθεν κρυφών χρεών της σημερινής Διοίκησης του Δήμου.


Δυστυχώς γι’ αυτούς, θα απογοητευτούν για μια ακόμη φορά. Όσα ψέματα κι αν πουν, όσες συκοφαντίες κι αν χρησιμοποιήσουν, όσες φορές κι αν επικαλεστούν τα ίδιες και τις ίδιες ανακρίβειες, το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει.


Την ίδια τακτική ακολούθησαν στις εκλογές του Μαΐου αλλά απέτυχαν, η παράταξη Πατούλη πήρε 58%, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι οι πρακτικές της Πλατείας Κουμουνδούρου στο Μαρούσι δεν περνάνε.


Το ίδιο θα συμβεί και στην Κ.Ε.Δ.Ε.


Η Πόλη μας ψηλώνει, βγαίνει μπροστά.


Κι αυτό ενοχλεί τη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου, την παράταξη του ψεύδους, της συκοφαντίας και της μιζέριας.


Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου ξημερώνει μια νέα μέρα για το θεσμό. Η Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση έρχεται, με μπροστάρη τον Γιώργο Πατούλη και τον Δήμο Αμαρουσίου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο