Οι νέοι αποκτούν τη δική τους φωνή στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email
Ο Δήμος Αμαρουσίου προχωρά στη δημιουργία Τοπικού Συμβουλίου Νέων

Στη δημιουργία ενός νέου θεσμού, που θα αποτελεί τη φωνή των νέων της πόλης μας, προχωρά ο Δήμος Αμαρουσίου. Στο αμέσως προσεχές διάστημα ολοκληρώνεται η δημιουργία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων.
Στο πλαίσιο λειτουργίας του νέου αυτού θεσμού, ο Δήμος Αμαρουσίου ενημερώνει τους νέους της πόλης ότι από τις 26/02/2008 έως και τις 07/03/2008, μπορούν να προσέρχονται στα ΚΕΠ Αμαρουσίου για να εγγραφούν στο Μητρώο Νέων,  προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδικασίες για την ανάδειξη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι Νέοι ηλικίας 15-28 ετών, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο Δημοτολόγιο.

Οι εγγραφές στο Μητρώο Νέων πραγματοποιούνται στα 3 ΚΕΠ του Δήμου (Βασ. Σοφίας 9, εντός Δημαρχιακού Μεγάρου, Μεσογείων 80-82 και Πλατεία Εργατικών Κατοικιών) κατά τις ώρες λειτουργίας τους, Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-19.00 και Σάββατο 09.00-14.00 με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Η Δημοτική Αρχή πιστεύει στους νέους και στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια δυναμικής έκφρασης των προβληματισμών και των ιδεών τους. Και μέσα απ’ τη λειτουργία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων φιλοδοξεί να ευαισθητοποιήσει και ενεργοποιήσει τη νέα γενιά της πόλης μας, δίνοντας της τη δυνατότητα να ασχοληθεί ουσιαστικά και σε βάθος με τα κοινά της πόλης.

Καλούμε όλους τους νέους δημότες να συμμετάσχουν στο νέο θεσμό  και να εγγραφούν στο Μητρώο Νέων, αποκτώντας το δικαίωμα να δηλώσουν δυνατά τις απόψεις τους!

Μετάβαση στο περιεχόμενο