Οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ηρακλείου, Κηφισιάς και Πεύκης σας καλούν στη ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ για τη διάνοιξη της Λεωφόρου Κύμης τη Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2007, στον κόμβο Λεωφόρου Κύμης & Πλαπούτα στο Ηράκλειο.

Print Friendly, PDF & Email
Θ΄ακολουθήσει Διαδημοτική Συναυλία Διεκδίκησης με τους: Π. Κατσιμίχα, Μ. Ξυδούς, MAGIC de SPELL , Sharpties.
 |download _.jpg file 74 KB|

Διεκδικώντας τη διάνοιξη της Λεωφόρου Κύμης μέχρι την Εθνική Οδό ως τη μόνη λύση για την αντιμετώπιση του τεράστιου κυκλοφοριακού προβλήματος που παρατηρείται στην περιοχή, οι Δήμοι Αμαρουσίου, Πεύκης, Κηφισσιάς και Ηρακλείου Αττικής θα πραγματοποιήσουν στις 2 Ιουλίου 2007 και ώρα 19.30 Διαδημοτική Συγκέντρωση Πολιτών με συμβολικό κλείσιμο ολίγων λεπτών της Λεωφόρου Κύμης στο ύψος της Αττικής Οδού. Η Διαδημοτική Συγκέντρωση θα περιλαμβάνει και Συναυλία Διεκδίκησης με τους Π. Κατσιμίχα, Μ. Ξυδούς, MAGIC de SPELL , Sharpties , με στόχο την άσκηση πίεσης προς την κεντρική εξουσία για την άμεση υλοποίηση του τόσο σημαντικού αυτού έργου.


Οι δήμαρχοι Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης , Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος , Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης και Ηρακλείου Αττικής Σταύρος Γεωργόπουλος, μπαίνουν δυναμικά μπροστά διεκδικώντας από την Πολιτεία την ολοκλήρωση ενός έργου πνοής για όλη την περιοχή με στόχο:

 


  • Καλύτερες συνθήκες κυκλοφορίας μέσα στις πόλεις μας.
  • Καλύτερη ποιότητα ζωής για μας και τα παιδιά μας.
  • Να ζούμε σε πόλεις λειτουργικές και ανθρώπινες.
 
Σας καλούμε να δώσετε όλοι το παρόν σ΄ αυτή τη διεκδίκηση των δημάρχων για καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων των όμορων Δήμων Αμαρουσίου, Πεύκης, Κηφισιάς και Ηρακλείου Αττικής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο