Οικονομική ενίσχυση παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 26ης Ιουλίου 2018 στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η Περιφέρεια Αττικής θα πρέπει έστω και καθυστερημένα να σταματήσει να «παίζει» με τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας και να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες για τη διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς
 

Την οικονομική ενίσχυση στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 26ης Ιουλίου 2018 στο Μαρούσι παρέδωσε στους δικαιούχους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, σήμερα Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2Ο18.

Η κινητοποίηση του Δήμου Αμαρουσίου ήταν άμεση μετά τα καταστροφικά πλημμυρικά φαινόμενα για την καταγραφή των ζημιών από τα συνεργεία του Δήμου και τη συγκέντρωση και αποστολή όλων των απαραίτητων εγγράφων προς το Υπουργείο Εσωτερικών για την αποζημίωση των καταστρεμμένων οικοσκευών και άλλων ζημιών.

Συνολικά, διατέθηκε το ποσόν των 120.000 χιλιάδων ευρώ για τα 38 νοικοκυριά που επλήγησαν από την πλημμύρα, με το καθένα να λαμβάνει από 2500  έως 4500 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης κατά τη συνάντησή του με τους πληγέντες συμπολίτες, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του υπογράμμισε ότι « με συνέπεια και αμέριστο ενδιαφέρον προχωρήσαμε τις διαδικασίες ταχύτατα, ώστε αυτό το μικρό βοήθημα στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, να είναι μια ανάσα ανακούφισης για τις ζημιές που υπέστη το νοικοκυριό σας. 

Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν ολοκληρώσει τις όποιες ενέργειες είχαν αναλάβει αναφορικά με τη διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς.
Επιτέλους- πρόσθεσε- η Περιφέρεια Αττικής θα πρέπει έστω και καθυστερημένα να σταματήσει να «παίζει» με τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας και να αναλάβει τις ευθύνες ώστε να προχωρήσει το έργο της διευθέτησης του ρέματος.»     

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σταθούλης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γεώργιος Διδασκάλου. 

 

Σχετικά αρχείαΟικονομική ενίσχυση παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 26ης Ιουλίου 2018 στο Μαρούσι_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο