Οικονομική ενίσχυση οικογενειών από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Οικονομική ενίσχυση από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σε ακόμη 5 οικογένειες της πόλης που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Οι δικαιούχοι είναι άνεργοι, ηλικιωμένοι, μονογονεϊκές οικογένειες που διαβιούν κάτω από όρια της φτώχειας σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, κατά την παράδοση των χρηματικών ποσών εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους, σημειώνοντας ότι «δεν θα σταματήσουμε ποτέ να είμαστε στο πλευρό σας και να σας συμπαραστεκόμαστε στις ανάγκες σας για όσο διάστημα αυτό θα είναι απαραίτητο. Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά φορείς, ιδιώτες και εταιρείες για την στήριξή τους στο Ταμείο  Αλληλοβοήθειας του Δήμου. 
 

Οι δικαιούχοι που έχουν αξιολογηθεί βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ευχαρίστησαν από καρδιάς τον κ Πατούλη για την κοινωνική ευαισθησία του και την  υποστήριξη που λαμβάνουν.  

Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας καθώς και τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στην πόλη να συνδράμουν το έργο του στηρίζοντας το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου: 6041030021509 (IBAN: GR 9001710410006041030021509), που τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς, όπως, επίσης, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Γωνιά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την συνάντηση με τον Δήμαρχο κ.Γ.Πατούλη_1.jpg


Στιγμιότυπο από την συνάντηση με τον Δήμαρχο κ.Γ.Πατούλη_2.jpg

Μετάβαση στο περιεχόμενο