Οδοντιατρικός έλεγχος στους μαθητές των Δημοτικών σχολείων του Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Το Πολυϊατρείο του Δήμου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των προγραμμάτων πρόληψης που διενεργεί, πραγματοποίησε τον ετήσιο οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά που φοιτούν στα δημοτικά σχολεία του Δήμου  Αμαρουσίου. Πραγματοποιήθηκαν οδοντιατρικοί έλεγχοι και στα 17  δημοτικά σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου.

Το σύνολο των παιδιών που εξετάστηκαν, μετά από έγκριση των γονέων ήταν 1.869.

Η υλοποίηση του προγράμματος έγινε με την ευγενική χορηγία της κινητής οδοντιατρικής μονάδας του «Χαμόγελου του Παιδιού»,  και την εθελοντική προσφορά των οδοντιάτρων: Θωμά Βαρίκου, Αλεξάνδρας Δημητριάδη, Σταυρούλας Κουλέτση, Παναγιώτας Μπάγια, Ελπίδας Παπαγαπίου, Αθηνάς Παπάζογλου και Μαρίας Πολύζου.

O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης επισήμανε: « Ο Δήμος Αμαρουσίου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα του εθελοντισμού, καθώς και στην ανάληψη δράσεων και πρωτοβουλιών που αφορούν την πρόληψη της υγείας και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ένα ζήτημα που αφορά την προστασία του πολυτιμότερου αγαθού του ανθρώπου: της υγείας.
Στο πλαίσιο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω για την πολύτιμη εθελοντική συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του Δημοτικού Πολυϊατρείου Αμαρουσίου, όλους τους γιατρούς που συνέβαλλαν στην επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος που αφορά τον ετήσιο προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο των παιδιών που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας.

Επενδύουμε στην εθελοντική συμμετοχή όλων των πολιτών σε δράσεις και ενέργειες που προάγουν την κοινωνική συνοχή και τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Επενδύουμε σε μια ισχυρή σχέση συνεργασίας μαζί σας, στην προσπάθεια που κάνουμε να παρέχουμε στους πολίτες του Αμαρουσίου, υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα υψηλής αξίας ».

Μετάβαση στο περιεχόμενο