Ξεχωριστές μελωδίες και ερμηνείες στο μουσικό αφιέρωμα «Μεγάλοι έρωτες στις μικρές Κυκλάδες» στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2019

Print Friendly, PDF & Email

Με ξεχωριστές ερμηνείες από αγαπημένες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου γέμισε ο χώρος που φιλοξενεί το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2019 σε μία βραδιά αφιερωμένη σε αγαπημένα νησιώτικα και λαϊκά ακούσματα. Ο Γιώργος Υδραίος, η Λένα Αλκαίου, ο Δημήτρης Σαββαΐδης ένωσαν τις φωνές τους στο μουσικό αφιέρωμα «Μεγάλοι έρωτες στις μικρές Κυκλάδες» αποδίδοντας αγαπημένα τραγούδια που έχουν γράψει, συνθέσει και ερμηνεύσει μεγάλοι εκπρόσωποι της ελληνικής λογοτεχνίας και μουσικής.

Τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, προς τους καλλιτέχνες μετέφερε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α) Νίκος Πέππας, ο οποίος και τους συνεχάρη για την πολύ όμορφη μουσική βραδιά που μοιράστηκαν με τους θεατές.

Το Φεστιβάλ ολοκληρώνει τη φετινή διαδρομή του με τους δημοφιλείς στο νεανικό κοινό Onirama και τον Μύρωνα Στρατή που ανεβαίνουν στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και ώρα 9 μ.μ.

Στο site www.festivaldimouamaroussiou.gr υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2019.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από το μουσικό αφιέρωμα «Μεγάλοι έρωτες στις μικρές Κυκλάδες» του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 2 από το μουσικό αφιέρωμα «Μεγάλοι έρωτες στις μικρές Κυκλάδες» του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 3 από το μουσικό αφιέρωμα «Μεγάλοι έρωτες στις μικρές Κυκλάδες» του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 4 από το μουσικό αφιέρωμα «Μεγάλοι έρωτες στις μικρές Κυκλάδες» του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 5 από το μουσικό αφιέρωμα «Μεγάλοι έρωτες στις μικρές Κυκλάδες» του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο