Ξεκίνησε η κατεδάφιση του ετοιμόρροπου ακινήτου στην συμβολή των οδών Διονύσου και Σόλωνος στο Κέντρο του Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ξεκίνησε η διαδικασία κατεδάφισης του ετοιμόρροπου διώροφου ακινήτου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Διονύσου και Σόλωνος στο κέντρο του Αμαρουσίου, σήμερα  Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016.

Ο Δήμος Αμαρουσίου προχωρεί στην κατεδάφιση του εγκαταλελειμμένου και επικίνδυνου για κατάρρευση ακινήτου, μετά την ολοκλήρωση όλων των νόμιμων διαδικασιών.

Την έναρξη των εργασιών κατεδάφισης παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ενημερώθηκε επίσης για τη διαδικασία που θα ακολουθεί και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί. Τον κ. Πατούλη συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Έργων και Μελετών κ. Βασίλης Κόκκαλης.  

Η κατεδάφιση του συγκεκριμένου ακινήτου ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και των επαγγελματιών της γειτονιάς, καθώς εκτός από τον κίνδυνο της κατάρρευσής του με τον  τοίχο επί της οδού Διονύσου  να εφάπτεται του οδοστρώματος, εγκυμονούσε επίσης κινδύνους για τη δημόσια υγεία και δημιουργούσε και μία αντιαισθητική εικόνα για το κέντρο της πόλης.

Η διαδικασία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

 

Σχετικά αρχείαΞεκίνησε η κατεδάφιση του ετοιμόρροπου ακινήτου στην συμβολή των οδών Διονύσου και Σόλωνος στο Κέντρο του Αμαρουσίου_1


Ξεκίνησε η κατεδάφιση του ετοιμόρροπου ακινήτου στην συμβολή των οδών Διονύσου και Σόλωνος στο Κέντρο του Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο