Ξεκίνησαν από το Τμήμα Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της ΚΕΤΕΔΑ τα θερινά Μαθήματα Αγγλικών για τους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Τεχνολογίας & Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της αναβάθμισης και ανάπτυξης του γνωστικού επιπέδου των εργαζομένων στο Δήμο, ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα 12 Ιουλίου, θερινά τμήματα Αγγλικής γλώσσας τεσσάρων επιπέδων:

1. Επίπεδο αρχαρίων, 80 ωρών. Τα τμήματα αυτού του επιπέδου μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι θέλουν να αποκτήσουν τις στοιχειώδεις γνώσεις της αγγλικής γλώσσας, με σκοπό στη συνέχεια να μπορούν να ενταχθούν σε τμήματα που παρέχουν πιστοποιήσεις.

2. Επίπεδο B1 Achiever (αντίστοιχο pre-Lower), 80 ωρών. Σε αυτό το επίπεδο διδάσκονται και προετοιμάζονται για εξετάσεις πιστοποίησης αναγνωρισμένης (και από το ΑΣΕΠ) γνώσης της αγγλικής γλώσσας μετρίου επιπέδου.

3. Επίπεδο B2 Communicator (αντίστοιχο Lower), 100 ωρών. Σε αυτό το επίπεδο διδάσκονται και προετοιμάζονται για εξετάσεις πιστοποίησης αναγνωρισμένης (και από το ΑΣΕΠ), γνώσης της αγγλικής γλώσσας καλού επιπέδου.

4. Επίπεδο C2 Mastery (αντίστοιχο Proficiency), 120 ωρών. Σε αυτό το επίπεδο διδάσκονται και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις πιστοποίησης αναγνωρισμένης (και από το ΑΣΕΠ) γνώσης της αγγλικής γλώσσας αρίστου επιπέδου.

Τα μαθήματα γίνονται στις αίθουσες διδασκαλίας της ΚΕΤΕΔΑ, στην Οδό Ολυμπίας & Επταλόφου και προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε τέσσερις μήνες για τα επίπεδα Beginners & Pre-Lower και σε πέντε για τα επίπεδα Lower & Proficiency.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν ειδικά ερωτηματολόγια, τα αποτελέσματα των οποίων τους κατατάσσουν στα σωστά για το επίπεδό τους τμήματα.

Η διδασκαλία διεξάγεται σε ώρες εργάσιμες, 08:00-10:00 και 13:00-15:00, τρεις φορές την εβδομάδα. Θα δημιουργηθούν όμως και τμήματα εκτός αυτών των ωρών, ανάλογα με την περίπτωση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο