Νέος σταθμός κοινόχρηστων ποδηλάτων στην πλατεία Αγίας Λαύρας στον Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στη διάθεση των χρηστών των κοινόχρηστων ποδηλάτων του Δήμου Αμαρουσίου είναι από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 ένας νέος σταθμός ποδηλάτων στην πλατεία Αγίας Λαύρας επί του πεζόδρομου της Μητροπόλεως.

Ο νέος σταθμός ποδηλάτων βρίσκεται πολύ κοντά στη Λεωφόρο Κηφισίας και αυξάνει τον αριθμό των διαθέσιμων σημείων στάθμευσης και μετεπιβίβασης σε έξι.

Ο Δήμος Αμαρουσίου και η διαχειρίστρια εταιρεία προσφέρουν δωρεάν στους πολίτες το ποδήλατο ως ένα εναλλακτικό μέσο αστικής μετακίνησης με την ευγενική χορηγία της Coca Cola Hellas, η οποία ανέλαβε την υποστήριξη του συστήματος των κοινόχρηστων ποδηλάτων στο πλαίσιο της εκστρατείας της εταιρείας «Άλλαξε στάση, μπες στη δράση».

Το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων του Δήμου Αμαρουσίου λειτουργεί σε συνεργασία με τη Cyclopolis ΕΠΕ.

Για πληροφορίες σχετικά με τους διαθέσιμους σταθμούς ποδηλάτων στον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλεύονται τον σύνδεσμο http://maroussi.cyclopolis.gr/index.php/el/stations-el.

Με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του νέου σταθμού ποδηλάτων, και με αφορμή την καταγραφή κρουσμάτων κλοπής ποδηλάτων και βανδαλισμών σε άλλους σταθμούς, ο Δήμος Αμαρουσίου καταδικάζει κάθε μορφή βανδαλισμού, ενημερώνει ότι έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι, και καλεί τους πολίτες να σέβονται και να προστατεύουν τη δημόσια περιουσία. 

 

Σχετικά αρχείαΝέος σταθμός κοινόχρηστων ποδηλάτων στην πλατεία Αγίας Λαύρας στον Δήμο Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο