Νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Αμαρουσίου
 
Με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι για το 2008.
Συγκεκριμένα ορίστηκαν οι :
 


  • Ιωάννης Πουλόπουλος με αρμοδιότητες Αναπληρωτή Δημάρχου, Πρόεδρο Δημαρχιακής Επιτροπής με αρμοδιότητα τα θέματα Προμηθειών και Διαφημιστικών πινακίδων, Ληξιαρχείου και Δημοτολογίου.
  • Σπύρος Σταθούλης ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών με εποπτεία και της Νομικής υπηρεσίας.
  • Μάριος-Νικόλαος Μαραγκάκης, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών υπηρεσιών.
  • Γιώργος Ζήκος, Αντιδήμαρχος Εξωραϊσμού και Αισθητικής της πόλης, με αρμοδιότητα Πρασίνου, Καθαριότητας και Εξωτερικών συνεργείων.
  • Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), τη Δημοτική Αστυνομία, το Ειδικό Σώμα Φύλαξης Γειτονιών, την ελεγχόμενη και παράνομη στάθμευση, την επαφή με τους Συλλόγους που έχουν έδρα και δράση στα όρια του Δήμου μας, το συντονισμό των υπηρεσιών για την υλοποίηση μελετών (π. χ. parking, κυκλοφοριακό, κλπ), τις Λαϊκές αγορές και την καταγραφή των προβλημάτων της πόλης
Οι Επαμεινώνδας Γαρδέλης και Σπύρος Σταθούλης αναλαμβάνουν για πρώτη φορά Αντιδήμαρχοι ενώ οι Ιωάννης Πουλόπουλος, Μάριος – Νικόλαος Μαραγκάκης και Γιώργος Ζήκος ήταν αντιδήμαρχοι και το 2007.
 
 
Ποιοι είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι
 
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ – Σύμβουλος επιχειρήσεων – Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου
 


 

Ο κ. Γαρδέλης Επαμεινώνδας γεννήθηκε στο Μαρούσι όπου διαμένει μόνιμα. Είναι γόνος παλιάς Μαρουσιώτικης οικογένειας, γιος του επί σειρά ετών Δημάρχου και δημοτικού συμβούλου Αμαρουσίου Αλεξάνδρου Γαρδέλη και της Μίνας Απέργη. Τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο στο Μαρούσι και παρακολούθησε μαθήματα επαγγελματικής δημοσιογραφίας. Σπούδασε στην Αγγλία μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μετά το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων εργάστηκε επί δώδεκα έτη στον ιδιωτικό τομέα ενώ σήμερα διατηρεί ατομική επιχείρηση ως σύμβουλος επιχειρήσεων με εξειδίκευση στις αγορές, πωλήσεις, συγχωνεύσεις, επιδοτήσεις. Είναι μέλος του διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου ΑΝΑΒΡΥΤΑ, μέλος του ΓΣΑ, μέλος του ΑΟΠ, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, μέλος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, μέλος της ΑΕΡΟΛΕΣΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ και μέλος του Συνδέσμου ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. Το 1998 στις δημοτικές εκλογές πήρε μέρος ως επικεφαλής του συνδυασμού ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος. Το ίδιο και το 2002 με το συνδυασμό ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ εξελέγη πρώτος σε σταυρούς. Στις Δημοτικές εκλογές του 2006 εξελέγη 1ος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη.

Τον πρώτο χρόνο της Νέας Διοίκησης διετέλεσε:

-Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου.
-Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Εκπαίδευσης.
-Μέλος του Δ. Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Τεχνολογίας.
-Μέλος του Δ. Σ. του Οργανισμού Περιβάλλοντος.
-Μέλος του Δ. Σ. του Σπαθάριου Μουσείου. 

 
ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ – Δικηγόρος
 


 Ο κ. Σταθούλης Σπύρος είναι δικηγόρος. Γεννήθηκε στο Μαρούσι το 1962, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Αμαρουσίου και στη συνέχεια σπούδασε δημόσια διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο Κατερίνα Νικολοβγένη και πατέρα ενός αγοριού 3ων ετών σήμερα.
Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου την περίοδο 1994-1998 με τον συνδυασμό που υποστηρίχθηκε από την Ν. Δ. Στις Δημοτικές εκλογές του 2006 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη. Είναι Γενικός Γραμματέας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Κατά τον πρώτο χρόνο της Νέας διοίκησης διετέλεσε:

-Πρόεδρος της ανώνυμης εταιρίας του Δήμου Αμαρουσίου, ΑΘΜΟΝΟΝ Α. Ε.
-Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Αμαρουσίου.
-Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης».
-Μέλος του Δ. Σ. της ΔΕΑΔΑ
-Μέλος του Δ. Σ. του Αθλητικού Κέντρου.
-Μέλος του Δ. Σ. του Πνευματικού Κέντρου.
-Μέλος του Δ. Σ. του Σπαθάριου Μουσείου.
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο