Νέες δράσεις διάθεσης αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμος Αμαρουσίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, συνεχίζει από τον Σεπτέμβριο σταθερά να στηρίζει τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση με νέες δράσεις Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων.

Για την ενημέρωση των καταναλωτών, οι επόμενες ενέργειες έχουν προγραμματιστεί για τις εξής ημερομηνίες:

Στις δράσεις διάθεσης αγροτικών προϊόντων συμμετέχουν περισσότεροι από 40 εγχώριοι παραγωγοί και προσφέρουν πάνω από 100 διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές.

Η αγορά των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί στον χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος από 8 π.μ. έως 3 μ.μ.

Για πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα – Παρασκευή από 9 π.μ. έως 2 μ.μ. στα τηλ. 2132038349, 348, 336, 080 και κατά το Σαββατοκύριακο στα τηλ. 2132038000, 001.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο