Νέα διπλή ορκωμοσία μονίμων υπαλλήλων στον Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Από πέρυσι και μέχρι στιγμής έχουμε υποδεχτεί 41 άτομα και συνεχίζουμε τη διαδικασία τοποθέτησης των επιλαχόντων του διαγωνισμού του 2008 με στόχο να διασφαλίσουμε τη βιώσιμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας»
 

Την ορκωμοσία δύο ακόμα μόνιμων υπαλλήλων, επιλαχόντες της υπ’ αριθ.1/249Μ/2008 προκήρυξης του ΑΣΕΠ για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στον Δήμο, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Συνολικά, από την έναρξη της χρονιάς στο δυναμικό του Δήμου μέσα από την ίδια διαδικασία έχουν ενταχθεί μέχρι στιγμής 20 άτομα.

Οι δύο νέοι εργαζόμενοι θα καλύψουν μόνιμες θέσεις εργασίας στην τεχνική διεύθυνση και στη διεύθυνση οικονομικής διαχείρισης του Δήμου, σε συνέχεια της τελεσφόρησης των προσπαθειών του Δημάρχου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργου Πατούλη, με νομοθετική ρύθμιση να διατηρηθεί η δυνατότητα να καλυφθούν θέσεις στον Δήμο από τη λίστα των επιλαχόντων του διαγωνισμού του 2008, κατόπιν και της άρσης της απαγόρευσης πρόσληψης μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο.

Καλωσορίζοντας τους νέους υπαλλήλους στον Δήμο Αμαρουσίου, ο κ. Πατούλης, έθεσε το πλαίσιο συνεργασίας τους στη βάση της αμοιβαίας ειλικρίνειας και του αμοιβαίου σεβασμού, της αγάπης για την εργασία τους και της προσφοράς στην τοπική κοινωνία και δήλωσε σχετικά:

«Έστω και τώρα, με καθυστέρηση 10 ετών, Διοίκηση και εργαζόμενοι βλέπουμε φως στο τούνελ της διαδικασίας πρόσληψής τους. Με την ορκωμοσία δύο νέων μόνιμων υπαλλήλων συνεχίζουμε να ενισχύουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες του Δήμου μας με μόνιμο προσωπικό. Έπειτα από παρεμβάσεις μας προς την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών τόσο ως Διοίκηση του Δήμου όσο και ως Διοίκηση της Κ.Ε.Δ.Ε, να αρθεί η απαγόρευση, από πέρυσι και μέχρι στιγμής έχουμε υποδεχτεί 41 άτομα και συνεχίζουμε τη διαδικασία τοποθέτησης των επιλαχόντων του διαγωνισμού του 2008 με στόχο να διασφαλίσουμε τη βιώσιμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας».

Στη συνάντηση υποδοχής – ορκωμοσίας από τον Δήμαρχο, παρόντες ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης, και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου Γιώργος Διδασκάλου.

 

Σχετικά αρχείαΝέα διπλή ορκωμοσία μονίμων υπαλλήλων στον Δήμο Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο