Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου – Μια μεγάλη μουσική γιορτή με πρωταγωνιστές τους μαθητές

Print Friendly, PDF & Email
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 18:00, Αμφιθέατρο Υπουργείου Υγείας  


Περισσότερα από 450 παιδιά, από 13 σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια γίνονται μια αγκαλιά και ερμηνεύουν γνωστά και αγαπημένα εορταστικά τραγούδια από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στο μεγάλη γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους μαθητές.


Το Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ είναι μία πρωτοβουλία που γεννήθηκε από την επιθυμία να δοθεί ένας χαρακτήρας μεγάλης γιορτής στις μικρές μεμονωμένες σχολικές μουσικές γιορτές, καλωσορίζοντας παρέα με τα παιδιά και με αισιόδοξη διάθεση τις εορτές των Χριστουγέννων.  


Χορωδίες, μουσικά σύνολα, αλλά και ατομικές συμμετοχές, εναλλάσσονται σε επιλογές από τη βυζαντινή και παραδοσιακή μουσική παράδοση, σύγχρονα τραγούδια εορταστικού και μη περιεχομένου, γνωστές και αγαπημένες ροκ και ποπ μελωδίες από το εγχώριο και ξένο ρεπερτόριο, σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.            


Το Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας ( Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι), την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:00, με τη συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων: 6ου , 7ου ,8ου ,15ου ,16ου ,18ου , των Γυμνασίων: 2ου , 3ου ,4ου ,7ου και των Λυκείων: 2ου , 5ου , 8ου .       


Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα του Μουσικού Μαθητικού Φεστιβάλ, επιλέξτε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο