Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία προσέφερε ο Δήμος Αμαρουσίου στους λάτρεις της jazz μουσικής και όχι μόνο στο μοναδικό Maroussi jazz Festival

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στη μουσική παράσταση Maroussi jazz festival.


Στιγμιότυπο από τη συμμετοχή κορυφαίων jazz group στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το γιό του Αλέξανδρο, το Δήμαρχο Λυκόβρυσης Πεύκης Τ. Μαυρίδη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππα και το Δημοτικό Σύμβουλο Π. Κόνιαρη.


Στιγμιότυπο από τη συμμετοχή κορυφαίων jazz group στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.


Πλήθος θεατών κατέκλυσε το Αμαλίειο Θέατρο στην εκδήλωση Maroussi jazz festival.


Η σύζυγος του Δημάρχου Αμαρουσίου, Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης Πεύκης Μ. Σταυράκη με το Δήμαρχο Λυκόβρυσης Πεύκης Τ. Μαυρίδη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππα στην εκδήλωση Maroussi jazz festival.Λάτρεις της jazz μουσικής αγκάλιασαν με θέρμη το Maroussi jazz festival.


Θερμή ανταπόκριση είχε στους λάτρεις της jazz μουσικής και όχι μόνο, που κατέκλυσαν το Αμαλίειο Θέατρο, η μοναδική μουσική παράσταση Maroussi Jazz Festival που συγκέντρωσε την ελίτ της ελληνικής jazz –swing – blues – funk μουσικής σκηνής, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.


Στο μεγάλο πάρτι που στήθηκε από νωρίς το απόγευμα, τα μεγαλύτερα ονόματα των ελληνικών jazz group, κορυφαίοι Έλληνες δημιουργοί και ερμηνευτές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παίζοντας, αυτοσχεδιάζοντας, τραγουδώντας και μεταφέροντας παγκόσμιους ήχους,μουσικές και σύγχρονες συνθέσεις, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης παρακολούθησε την μοναδική αυτή διοργάνωση στην πόλη και απευθυνόμενος στο χαιρετισμό του προς τους παριστάμενους σημείωσε ότι «το Maroussi jazz festival θα γίνει θεσμός στο Μαρούσι, σημείο συνάντησης κάθε χρόνο καταξιωμένων καλλιτεχνών από τον μουσικό κόσμο της jazz μουσικής. Την παράσταση παρακολούθησαν επίσης η σύζυγος του Δημάρχου, Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης Πεύκης κα Μαρίνα Σταυράκη, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης κος Τάσος Μαυρίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Πέτρος Κόνιαρης.


Στο Marousi jazz festival συμμετείχαν με τα group τους ο καταξιωμένος Σαξοφωνίστας Ιωάννης Κασσέτας, ο συνθέτης αυτοσχεδιαστής, πιανίστας Γιώργος Ψυχογιός, ο Μάριος Στροφάλης συνθέτης των European Taxim και Τango Meditarraneo, η performer και πιανίστα Ντέπη Σακελλαρίου με τη ξεχωριστή φωνή της. Επίσης το τρίο με τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη, οι Human Touch ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας , ενώ το Φεστιβάλ έκλεισε το ανατρεπτικό γκρουπ Crazy People Music.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο