Μηνύματα ενότητας και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αθμονέων

Print Friendly, PDF & Email

Ανήμερα των Θεοφανείων πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου με την παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργου Πατούλη.

Στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του Συλλόγου αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πανοσιολογιότατος π. Χρήστος της Ιεράς Μητρόπολης Κοιμήσεως της Θεοτόκου ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και απηύθυνε θερμές ευχές στους παριστάμενους για τη νέα χρονιά.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έκοψε το πρώτο κομμάτι της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, ευχόμενος σε όλους «Χρόνια Πολλά» με Υγεία, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη. Παράλληλα, μετέφερε στους παρισταμένους μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για το 2018. «Με πίστη, ελπίδα και ομοψυχία θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ένα καλύτερο «αύριο» για την πατρίδα μας και το μέλλον της νέας γενιάς».

Αναφερόμενος στην ιστορική διαδρομή του Συλλόγου Αθμονέων, μίλησε για τη σημαντική παρακαταθήκη που φέρει, δηλώνοντας, παράλληλα, τη σταθερή στήριξη του έργου του από τον Δήμο.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ρούλα Μπογδάνου Καλύβα ευχήθηκε «Καλή Χρονιά», ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για την παρουσία και τη φιλοξενία της εκδήλωσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ,αλλά και για την αμέριστη συμπαράστασή του σε κάθε περίπτωση που του ζητηθεί.

Στην εκδήλωση που διάνθισε μελωδικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, παραβρέθηκαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Κώστας Ρώτας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Στέφανος Τσιπουράκης, Κατερίνα Ιωάννου, Πέτρος Κόνιαρης, Θανάσης Βλαχοπιώτης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Βλάχος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

Σχετικά αρχείαΜηνύματα ενότητας και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αθμονέων_1


Μηνύματα ενότητας και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αθμονέων_2


Μηνύματα ενότητας και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αθμονέων_3


Μηνύματα ενότητας και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αθμονέων_4


Μηνύματα ενότητας και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αθμονέων_5


Μηνύματα ενότητας και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αθμονέων_6

Μετάβαση στο περιεχόμενο