Μηνύματα αγάπης, φιλίας και αλληλεγγύης έστειλαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τα παιδιά στο 9ο Φεστιβάλ των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Φεστιβάλ των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αμαρουσίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς, με θέμα «Μια μεγάλη αγκαλιά για όλου του κόσμου τα παιδιά». Το Φεστιβάλ περιελάμβανε  πέντε εκδηλώσεις από θεατρικά, μουσικοκινητικά δρώμενα και παιδικές μελωδίες, με τη συμμετοχή των παιδιών όλων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου.

Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και την ελεύθερη έκφραση, τα παιδιά ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, μαθαίνουν να συνεργάζονται και να εντάσσονται στην ομαδική ζωή, ενώ μέσα από τη μουσική και την κίνηση τα παιδιά αναπτύσσουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και αποκτούν δεξιότητες στον λόγο, στο ρυθμό και στην κίνηση. Τόσο το θεατρικό παιχνίδι όσο και η μουσική έχουν μεγάλη σημασία στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού.

Οι  μικροί πρωταγωνιστές με το δικό τους μοναδικό τρόπο, άφησαν τα μηνύματά τους, που αφορούν όλα τα παιδιά του πλανήτη, όπως:  «Αγάπη, Φιλία, Ειρήνη, Οικογένεια, Αλληλεγγύη, Υγεία, Ευτυχία, Χαρά», Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν από τους προσκεκλημένους, τους οποίους συγκίνησε το ταλέντο, ο αυθορμητισμός και η αθωότητά τους.

Μεταφέροντας το θερμό χαιρετισμό του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη,η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α., κ. Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη τόνισε ότι η στήριξη των οικογενειών της πόλης και της εργαζόμενης μητέρας είναι υψηλή προτεραιότητα  της Δημοτικής Αρχής. Με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον –υπογράμμισε- θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα παιδιά της πόλη μας.

Επίσης, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο προσωπικά, για την εμπιστοσύνη που της έδειξε τοποθετώντας την σε αυτή την νευραλγική θέση ευθύνης, ανέφερε πως «παρά τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, με τη βοήθεια τόσο του Δημάρχου, όσο και του προσωπικού, με την κατάθεση    ψυχή καθημερινά για κάτι που τόσο πολύ αξίζει, τα παιδιά μας, έχουμε καταφέρει να παρέχουμε σημαντικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους Παιδικούς μας Σταθμούς .»

Στις εκδηλώσεις παρευρέθη η Αντιπρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κα Ιωάννου Αικατερίνη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου . 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από το φεστιβάλ των παιδικών σταθμών


Στιγμιότυπο 2 από το φεστιβάλ των παιδικών σταθμών


Στιγμιότυπο 3 από το φεστιβάλ των παιδικών σταθμών

Μετάβαση στο περιεχόμενο