Με 206 φιάλες αίμα ενισχύεται η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου, μετά την 9η Εθελοντική Αιμοδοσία

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης κοντά στους εθελοντές αιμοδότες, τους ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους σ’ αυτήν την σημαντικότερη πράξη κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.
|download file .jpg 145KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης ευχαριστεί επίσης το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Φλέμινγκ για την υποστήριξη της 9ης εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 131KB|


 
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης, με τον Παιδίατρο, Δημοτικό Σύμβουλο, υπεύθυνος για τα θέματα Αιμοδοσίας του Δήμου και των Κοινωνικών Υπηρεσιών Κ. Νταλούκα, το μέλος της ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ι. Πουλόπουλο, και μέλη από το προσωπικό του Δημοτικού Πολυϊατρείου και το νοσοκομείου Φλέμινγκ.
|download file .jpg 128KB|


Παρά την κακοκαιρία και τις σημερινές δύσκολες συνθήκες για όλους, το κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για συμμετοχή στην 9η εθελοντική αιμοδοσία βρήκε μεγάλη ανταπόκριση στους πολίτες.   
Περισσότεροι από 250 εθελοντές αιμοδότες, μεταξύ των οποίων και εργαζόμενοι στο Δήμο, προσήλθαν για να συνεισφέρουν σ’ αυτήν την κορυφαία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.


Την 9η κατά σειρά προγραμματισμένη αιμοδοσία διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) στο Δημαρχείο, σε συνεργασία με το νοσοκομείο Φλέμινγκ, την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012.


Μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, 206 εθελοντές έδωσαν αίμα, ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμπολιτών μας που χρειάζονται μετάγγιση αίματος.      


Τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τους εθελοντές αιμοδότες εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίες βρέθηκε κοντά τους παρακολουθώντας τη διαδικασία.
«Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο ίδιος προσωπικά σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή σας στην σημαντικότερη πράξη κοινωνικής προσφοράς. Σας ευχαριστούμε για την ελπίδα που δίνετε στον συνάνθρωπο μας που χρειάζεται μετάγγιση αίματος, την ελπίδα να σωθεί μια ζωή.»


Το «θερμό ευχαριστώ» προς τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία εξέφρασε και ο Παιδίατρος, Δημοτικός Σύμβουλος, υπεύθυνος για τα θέματα Αιμοδοσίας του Δήμου και των Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Κώστας Νταλούκας.                       


Τη διαδικασία της εθελοντικής αιμοδοσίας επέβλεψε προσωπικά το μέλος της ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Ιωάννης Πουλόπουλος.    


Η επόμενη προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου προβλέπεται να διεξαχθεί την ʼνοιξη. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο