Με 193 φιάλες αίματος ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος στην 26η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με μεγάλη συμμετοχή αιμοδοτών ολοκληρώθηκε η 26η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου.
Περισσότεροι από 230 εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ζωής και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών από το επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, συγκεντρώθηκαν 193 φιάλες αίματος για την Δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Τη διεξαγωγή της 26ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε κατά το διήμερο 3 και  4 Οκτωβρίου 2017, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου επέβλεψε η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη.

Η κα Λέκκα μετέφερε εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του ΙΣΑ κου Γιώργου Πατούλη θερμές ευχαριστίες  προς τους εθελοντές αιμοδότες  για την ανιδιοτελή προσφορά τους προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη από μετάγγιση αίματος, καθώς και στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ»  και στους εργαζόμενους στον Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α για την επιτυχή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Την αιμοληψία και αυτή τη φορά πραγματοποίησε κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμιγκ.

Κάθε εθελοντής αιμοδότης έχει την δυνατότητα να εφοδιαστεί με την ηλεκτρονική κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας που του εξασφαλίζει, σε περίπτωση ανάγκης, μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία τους τις επιχειρήσεις: 

  1. Coca-cola 3E,  
  2. Pizza fan
  3. Εlbisco
  4. κ.Αρβανιτάκη Ελένη

 

Σχετικά αρχείαΜε 193 φιάλες αίματος ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος στην 26η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου_1


Με 193 φιάλες αίματος ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος στην 26η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο