Με 189 μονάδες αίματος ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την ιατρό Κλημεντίνη Κουτσογιάννη του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ.
Στιγμιότυπα από την 17η εθελοντική αιμοδοσία.Το προσωπικό του ΟΚΟΙΠΑΔΑ που συνέβαλε να διεξαχθεί με επιτυχία η 17η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου.


Μεγάλη η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών στο κάλεσμα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για συμμετοχή στην 17η εθελοντική αιμοδοσία


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η 17η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου, την οποία διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών και των πολιτών.


Ανταποκρινόμενοι στα κάλεσμα του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, εκατοντάδες εθελοντές πολίτες και εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του Δήμου, το διήμερο 14 και 15 Οκτωβρίου αφιέρωσαν λίγα λεπτά από το χρόνο τους για να προσφέρουν έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη τους προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη από μετάγγιση αίματος.


Ειδικότερα, 196 εθελοντές αιμοδότες προσήλθαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου και μετά από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών, συγκεντρώθηκαν 189 μονάδες αίματος με την υποστήριξη του επιστημονικού προσωπικού του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ.


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες τους προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την ευαισθησία, την ευγενική και ανιδιοτελή ύψιστη προσφορά τους προς τον συνάνθρωπό μας, καθώς και στο ιατρικό,νοσηλευτικό προσωπικό του Αμαλία Φλέμιγκ και το προσωπικό του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ.


Σημαντική ήταν και η προσφορά των χορηγών, οι οποίοι  με τις ευγενικές χορηγίες τους υποστήριξαν τη διεξαγωγή της 17ης εθελοντικής αιμοδοσίας. Πρόκειται για τις επιχειρήσεις «», Κρητικά Προϊόντα «Καπρίς», το αρτοποιείο «Παπασυμεών» και το «Cute Café».

Μετάβαση στο περιεχόμενο