Με 178 μονάδες αίματος ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για να συμμετάσχουν  στην 19η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ)  για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος.

Διακόσιοι δύο (202) ευαισθητοποιημένοι πολίτες και εργαζόμενοι στο Δήμο Αμαρουσίου προσήλθαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, αφιερώνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο τους για να προσφέρουν το ύψιστο δώρο ζωής προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη από μετάγγιση αίματος. 
 
Μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών συγκεντρώθηκαν εκατό εβδομήντα οκτώ (178) μονάδες αίματος, με την υποστήριξη του επιστημονικού προσωπικού του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης  εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες τους προς τους εθελοντές αιμοδότες γα την ευαισθησία τους και την ευγενή και ανιδιοτελή προσφορά του ύψιστου αγαθού της ζωής. Επίσης ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του «Αμαλία Φλέμιγκ» και τους εργαζόμενους στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ για την επιτυχή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Την  19η Εθελοντική Αιμοδοσία επίβλεψε η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα, η οποία παραβρέθηκε στη διαδικασία μαζί με την Αντιπρόεδρο κα Ελένη Βλάχου Σταματάκη  και την Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας, Δημοτική Σύμβουλο κα Κατερίνα Ιωάννου.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία τους τις επιχειρήσεις:

  • Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστική Αφοι Δ. Μακρή Ο.Ε.
  • – Cute Cafe
  • Χαλβαδοποιεία Μαραθώνα (Αφοι Χατζηγαβριήλ )  
  • Ανδρέας Αλ. Σκουριάς Εμπόριο Ειδών Διατροφής – Τροφοδοσίες (Melalex)                                 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την 19η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος. (1)


Στιγμιότυπο από την 19η εθελοντική αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος. (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο