Με 165 φιάλες ενίσχυσε την Τράπεζα Αίματος η 29η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την ευαισθητοποίηση, την ανθρωπιά και την έμπρακτη αγάπη τους για τον συνάνθρωπο»

Με 165 μονάδες αίματος ενισχύεται η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου μετά το δώρο ζωής που προσέφεραν στους συνανθρώπους τους ισάριθμοι εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για συμμετοχή στην 29η Εθελοντική Αιμοδοσία.
Από το πλήθος των εθελοντών που προσήλθαν για συμμετοχή στην αιμοδοσία, το πράσινο φως μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου, πήραν 165 συμπολίτες μας, οι οποίοι και υποβλήθηκαν σε αιμοληψία από το προσωπικό του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».
Με αφορμή την ολοκλήρωση της διήμερης φθινοπωρινής αιμοδοσίας του Δήμου Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το αγαθό της ζωής είναι το πολυτιμότερο. Χάρη στους εθελοντές αιμοδότες μας ως Δήμος είμαστε σε θέση να το εξασφαλίζουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες κάθε ηλικίας είναι η ελάχιστη ανταμοιβή για την ευαισθητοποίησή τους, για την ανθρωπιά και την έμπρακτη αγάπη τους για τον συνάνθρωπο. Θέλουμε όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας να θυσιάζουν λίγο από τον χρόνο τους για να σώσουν μία ανθρώπινη ζωή».

Οι συμμετέχοντες μπορούν να εφοδιαστούν με την ηλεκτρονική κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας που, σε περίπτωση ανάγκης μετάγγισης, τους διασφαλίζει μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τα συγγενικά τους πρόσωπα.
Την επίβλεψη της 29ης Εθελοντικής Αιμοδοσία είχε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Πέτρος Κόνιαρης, με την συνδρομή του προσωπικού του Νομικού Προσώπου.
Το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Αντωνόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Κατερίνα Ιωάννου και ο δημοτικός σύμβουλος Eπαμεινώνδας Γαρδέλης.
Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί τις επιχειρήσεις Coca-Cola 3E, Pizza Fun, καθώς και την κυρία Αρβανιτάκη Ελένη, για την ευγενική χορηγία.

 

Σχετικά αρχείαΜε 165 φιάλες ενίσχυσε την Τράπεζα Αίματος η 29η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Αμαρουσίου_1


Με 165 φιάλες ενίσχυσε την Τράπεζα Αίματος η 29η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο