Με 143 φιάλες αίματος ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος στην 24η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με μεγάλη συμμετοχή αιμοδοτών ολοκληρώθηκε η 24η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου. Περισσότεροι από 167 εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ζωής και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών από το επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, συγκεντρώθηκαν 143 φιάλες αίματος για την Δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Τη διεξαγωγή της 24ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε κατά το διήμερο 21 και 22 Φεβρουαρίου 2017, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου επέβλεψε η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη.

Η κα Λέκκα μετέφερε εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του ΙΣΑ κου Γιώργου Πατούλη θερμές ευχαριστίες  προς τους εθελοντές αιμοδότες  για την ανιδιοτελή προσφορά τους προς το συνάνθρωπο που έχει ανάγκη από μετάγγιση αίματος, καθώς και στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ»  και στους εργαζόμενους στον Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α για την επιτυχή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.

Την αιμοληψία και αυτή τη φορά πραγματοποίησε κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμιγκ.

Κάθε εθελοντής αιμοδότης εφοδιάζεται με την κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας που του εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία τους τις επιχειρήσεις: 

  1. Coca-cola 3E, Λεωφόρος Κηφισίας 60, Μαρούσι
  2. Pizza fan
  3. Το Φούρνο της κυρά Καίτης, Μητροπόλεως 43, Μαρούσι

Και την κα Ελένη Αρβανιτάκη.

 

Σχετικά αρχείαΜε 143 φιάλες αίματος ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος στην 24η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου_1


Με 143 φιάλες αίματος ενισχύθηκε η Τράπεζα Αίματος στην 24η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο