Με υπογραφές εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής Κάτω Σωρού και Μαρμαράδικα ζητούν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ένταξης της περιοχής στο Σχέδιο Πόλης

Print Friendly, PDF & Email

Την παρέμβαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου για να μπει ένα τέλος στην «ομηρία» εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής Κάτω Σωρού και Μαρμαράδικα που παραμένει Εκτός Σχεδίου Πόλης ζητούν επιτακτικά ιδιοκτήτες, κάτοικοι και μη, της περιοχής.


Ευθείες βολές εξαπολύουν οι κάτοικοι εγγράφως και υπογράφως κατά του επικεφαλής του Συνδυασμού «Για ένα Νέο Μαρούσι» Δορύλαου Κλαπάκη, τον οποίον δείχνουν ως υπαίτιο για τις καθυστερήσεις στην πολεοδομική τακτοποίηση της περιοχής.


Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της περιοχής στρέφονται κατά της καταγγελίας του κ. Κλαπάκη, προς τη Διεύθυνση Πολεοδομικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠ.Ε.Κ.Α) με σαφείς υπαινιγμούς ότι υπηρεσιακά και πολιτικά πρόσωπα του Δήμου χρηματίζονται προκειμένου να προωθήσουν συγκεκριμένες χρήσεις γης.


Μαζί με το δελτίο Τύπου επισυνάπτονται οι επιστολές των κατοίκων μελών του Συλλόγου της περιοχής «Πολεοδομική αποκατάσταση τώρα» καθώς και άλλων ιδιοκτητών σε ομηρία που ζητούν την παρέμβαση της Διοίκησης του Δήμου απέναντι στην αυθαίρετη και παράνομη συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου.


Επιστολή 1

Επιστολή 2

Επιστολή 3

Επιστολή 4

Μετάβαση στο περιεχόμενο